aşılama ile ilgili çok bilgim yok ama 14 gün sonra test tarihi olduğuna göre elli olmaz.. Sonucunun en az 5 ve üzeri olması gerekiyor. Dua edelim yükselsin canım.. Çok geçmiş olsun ayrıca..
250 adım canm
Sağol canım benim evimize geldik uzanıyorum şimdiHayırlısıyla bebegini alıp evine dön canım.. Duaların gerçek olsun inşallah..
canm insallah yükselir degern cok gecms olsnselam kızlar hastaneden geliyorum göğsümde ki ağ bezesi için doktor korkulacak bişey yok dedi gitmişken
kan verdim sonuc 1,20 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptırın dedi aşılamanın 11. günü olsa cıkarmıydı acaba bilemedim
neden ii degildi acaba kalitesi ¿insallah tutunur sana bebisin cnmKızlar transfer oldum geldim uzanıyorum. Doktor Enbiryolar in kalitesi iyi değil dedi ama ben yine de yapıcam dedi sonuçta canlılar .düşük bi ihtimal de olsa umut var dedi. Nasip kısmet artık 18 in de test yaptircam
Canim ilk tedavide kullanılanlara iyiydi tutmadı zatan geriye 3 tane kalmıştı dondurulmuş çok iyi değilmiş kalitesi. Kimininki iyi oluyo Kimininki iyi değil. Döllendikten sonra herkesin ki farklı gelişiyor. 5. Gün embiryosu ama düşük kalitede.neden ii degildi acaba kalitesi ¿insallah tutunur sana bebisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?