- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
INSALLAH CNM INSALLAH SIKINTILARIMIZDAN ESER KALMASIN.Canim benim üzülme ne olur güzel günlerde gelecek bunca sıkıntının sonucunda inşallah. Neden onaylanmış tatlım tedavin
RABBIM KOLAYLIK VERSIN CNM.Saat 2 de transfer olacakmış şimdi aradılar. Canım çok sağol Allah razi oksun
İnşallah canım sağol...Rabbim tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah. Tez zamanda seninde burdan haberlerini aliriz insalllah canim.
Ne guzel canim. İnsallah gelir mucizenBu arada ne güzel dualarım hep cuma gününe denk geliyor:)
Amin canim.25. 26. ve 27. siradaki arkadaslara 200´er aliyorum. allah kabul etsin. gulayeker arkadasima gec kalmisim hakkini helal et canim cok karmasik zor dönemler geciriyorum allah herkese kolaylik nasip etsin.
canm Allah kolaylk versn sanada Rabbm yar ve yardmcn olsn25. 26. ve 27. siradaki arkadaslara 200´er aliyorum. allah kabul etsin. gulayeker arkadasima gec kalmisim hakkini helal et canim cok karmasik zor dönemler geciriyorum allah herkese kolaylik nasip etsin.
hayrli cumalr cnmHayirli cumalar kizlar.
Rabbim insallah bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul etsin insallah
kızlar ben hfta sonu yokum sıradaki arkadas için 200 alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?