Geçmiş olsun canım allah kabul etsin Mevlid ini. Ne güzel denk geldi ben tup bebek tedevisi görüyorum ve cuma günü yani yarın transferim var bana da düanizdaa yer ayirirmusiniz bu defa bebeğim sıkı sıkı tütünsün bana transferim kolay geçsin inşallah bu 2. Denemem çok umutsuzumKizlar iyi aksamlar... Esim kasikta biriken yag bezesini aldırmak zorunda oldugu icin dun ameliyat oldu... haliyle calismalarda o iyilesinceye kadar ara verdik...
Bu cumada mevlud okutuyorum evde... Ozellikle burdaki 35 kisi icin dua isteyecem hocadan ve gelen misafirlerden... Yogunluk ve yorgunluktan buraya bakamayabilirim ama gulaydan sonraki herkese, kendim dahil 200 er aldim... Ara ara bakarim ama hepsini de 2 güne bitiririm... Dualarim sizinle... sizide cuma gunu misafirim olmussunuz gibi dusunecem ve dua edecem sizde cuma oglen bende olun kalben olurmu ;insallah... Bu arada listemizdeki 3 hamiside tebrik ediyorum darisi diger 32 kisiye diyorum ; ))
Geçmiş olsun canım allah kabul etsin Mevlid ini. Ne güzel denk geldi ben tup bebek tedevisi görüyorum ve cuma günü yani yarın transferim var bana da düanizdaa yer ayirirmusiniz bu defa bebeğim sıkı sıkı tütünün bana transferim kolay geçsin inşallah bu 2. Denemem çok umutsuzum
Canim benim üzülme ne olur güzel günlerde gelecek bunca sıkıntının sonucunda inşallah. Neden onaylanmış tatlım tedavinKIZLAR MORALIM COK BOZUK.HIC BIR SEY YOLUNDA GITMIYOR.
HASTANE IKINCI KEZ TUP BASVURUMU REDDETTI.
NE YAPICAM YA GURBET AYRI BIR DERT.EVLAT OZLEMI AYRI BIR ACI.
FRANSADANDA HASTANELERDENDE NEFRET ETTIM ARTIK YA.
YORULDUM.......
OFF RABBIM YARDIM ET NOLUR.....
KOLUM KANADIM KIRIK GIBI.....
NEYE EL ATSAM OLMUYOR....
Amin Amin tatlım yoruldum artık hiçbişey gücüm kalmadı sanki. Hayal kurmaya başlıyor um sonra hemen kendine gel diyip kilit vuruyorum tüm hayallerim e. Embriyolar için ariycaklar doktor iptal olabilir dedi o yüzden umudum yok canımUmutsuzluk ne demekk aşk olsunn.. İnşallahh güzel olacak biz umut edelimm.. Mutlu olalım canım..
Embriyonu gülücüklerle karşıla hayırlısıyla gerisi rabbime emanet. İnşallah sana hayırlı kılar.
AYY maşallah 3 tane görünüyor listede diğer 3 unu kacirmisim onlar kim tatlimmKizlar sayfamizin 6. Hamilesi oldu sedaa
Darisi basimiza
bhcg 10000 sonuç[/QUOTE
maşallah canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah ikiz mi geliyo New değerin çok yüksek maşallah. Dua Et bize de tatlım sen artık hamile sin kabul olur duaların inşallah
İnşallah görürsün tatlım sorunsuz bi hamilelik süreci geçirirsin inşallahdualarım hep sizinle canlarımm sizde bana dua edin yarın keseyi göreyim
Tamam tatlım 200 dobaroh için alıyorumKizlar cikmadan deborah icinde alin :)
Umutsuzluk yok dua var zamani var hayırlısı var... Herseyin hayirlisi ols7n bebeginde... Dualarimdasiniz hepinizde..Geçmiş olsun canım allah kabul etsin Mevlid ini. Ne güzel denk geldi ben tup bebek tedevisi görüyorum ve cuma günü yani yarın transferim var bana da düanizdaa yer ayirirmusiniz bu defa bebeğim sıkı sıkı tütünsün bana transferim kolay geçsin inşallah bu 2. Denemem çok umutsuzum
Geçmiş olsun canım allah kabul etsin Mevlid ini. Ne güzel denk geldi ben tup bebek tedevisi görüyorum ve cuma günü yani yarın transferim var bana da düanizdaa yer ayirirmusiniz bu defa bebeğim sıkı sıkı tütünsün bana transferim kolay geçsin inşallah bu 2. Denemem çok umutsuzum
Olsun tatlım bekleriz, diğer arkadaşa okumayanlar var herkesin dua geçsin diye almıyorum bende.Yarin gecicez heralde canim dua almayanlar var daha
Saat 2 de transfer olacakmış şimdi aradılar. Canım çok sağol Allah razi oksunUmutsuzluk yok dua var zamani var hayırlısı var... Herseyin hayirlisi ols7n bebeginde... Dualarimdasiniz hepinizde..
Sağol canım sürekli dua okuyorum zaten de Rabbim kolaylik verir inşallah hakkımızda hayırlı olanı versin nasibini ne varsa o olacakCanim benim umutsuz olma lutfen şeytana uymaa sen elinden geleni yapiyosun gerisi tevekkul etmek..Bol bol ihlas ayetel kursi ve hasbinallahu ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir oku.
Gozunaydin canimslm kızlar bebeğimi gördüm bugün kalp atışlarını Rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?