Aynen canım sırf o durumdan dolayı biliyorsun sanada anlattım vajinal muayene olmadım orda hiç. Özelde oldum.ayy devlet hastanesinide o yüzdn hic sevmiyorm kac kisi ayni anda giriyo ya cok sinir bi durum adam akilli doktorla konuşamıyosn bisy soramiyosn felan tatlm insallah tutmustr iyi düşünelim iyi olsn insallah
canm ne skinti vardi sende
Hemen bakıyorum canım ben nete girince önce sayfaya bakıyorumAynen canim umitsizlik seytandan ona uymayalim hicbi konuda
Msj attim sana bakabilirmsn
Kızlar şu duayı bitirsek artık... Topluca okunabilir çok zor değil. 5 dakika sürüyor bi kişinin zikri...
Uzadıkça aramızdan silinenler oluyor kalpler kırılıyor...
Elbette kisa suruyor canim ama amac herkesin duasini almak yani ben boyle dusunuyorum
Evet canım aynen ben listenin tamamına okuyalı kaç hafta oldu yaa.Kızlar şu duayı bitirsek artık... Topluca okunabilir çok zor değil. 5 dakika sürüyor bi kişinin zikri...
Uzadıkça aramızdan silinenler oluyor kalpler kırılıyor...
Evet canım çok yavaşladık.Cogumuz evet listenin tamamina okudu ama kalani paylasinca okumayanlarin durumu ne olucak mesela dunde embie icin bi kac kisi iki kez okuduk
O zaman bi karar verilsin uygulayalim kizlar amac herkesin duasini almak ama cok bekliyorz hatta gecende demistim niye bu kadar yavasladik diye
Bekleyelim canım gelirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?