- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
AY NE GUZEL BI TELAS ICINDESIN CNM YA.Kızlar yarın gidiyorum annemlere.
Çalışmalar bitti nasıl olsa.
Hazırlanıyorum şimdi.
Eşimede yemek yapayım ben yokken birkaç gün idare eder.
Sonrasında da kendi yapar artık bişeyler.
Canim kullandigin ilaca adetin 5.gunumu basliyosun klomen gibi??Sabah dr. a gittim ilaca devam dedi benim için yeni bir ay başladı böylece...Yasemincim sende güle güle git hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerle dönersin.
Klomen gibi evet adetin 3. başlıyıp 5 gün içiyosun günde 1 tane. Mayıstan çok umutluyum Zeynep Allahım dualrımızı geri çevirmesin. Bu arada güzel haberlere seninle başladık mayısta zaten inşallah bizimle devam ederiz...Canim kullandigin ilaca adetin 5.gunumu basliyosun klomen gibi??
Insallah mayis ayinda hepimiz guzel haberler vericez
Rabbimin ayında bol bol ihlas suresi okumayaliymisiz kizlar
ayy devlet hastanesinide o yüzdn hic sevmiyorm kac kisi ayni anda giriyo ya cok sinir bi durum adam akilli doktorla konuşamıyosn bisy soramiyosn felan tatlm insallah tutmustr iyi düşünelim iyi olsn insallahİnşallah canım ya inşallah tutmuştur yumurta.
Ben doktora cuma ve cumartesi çok akıntım oldu cumartesi kasık ağrım çok oldu dedim.
Doktor da o zaman çatlamış olabilir dedi.
Bide ben özel deki kendi doktoruma gitmedim devlete gittim.
Devlette malum ana baba günü resmen baya yoğunlar ya. Kaç kişi bir anda doktorun odasına dalıyo.
Doktorla iyi bi diyaloğumuz olmuyo.
Geçen sene ekim ayından beri gitmiyordum devlete zaten ilgisizler diye.
Adet olursam 5. Günü özeldeki doktoruma gitcem yine.
canm ne skinti vardi sendeSabah dr. a gittim ilaca devam dedi benim için yeni bir ay başladı böylece...Yasemincim sende güle güle git hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerle dönersin.
Tamam canım dikkar ederim tabiki.Amin canim Allah hepimize anneligi nasip etsin
Gule git gule gule pozitif sonuclarla gel insallah.
Belkide tuttmustur cok yorma kendini agir kaldirma sakin cok egilme egiliyosanda comelipte yap isini canim oda uzun surmesin bizim gibi zor hamile kalanlar ilk zamanlar dahada dikkat etmeliymis yemek yap temizlikle falan ugrasma
Aynen canim umitsizlik seytandan ona uymayalim hicbi konudaTamam canım dikkar ederim tabiki.
İnşallah tutmuştur ya.
Diyorum ya daha öncede kendiliğinden çatlıyor yumurtam ama tutmuyo ki.
Yinede umudumu yitirmiyorum
Ayyy Canım sağol.AY NE GUZEL BI TELAS ICINDESIN CNM YA.
RABBIM BANADA NASIP ETSIN BIR GUN.
AILENLE GUZEL BIR TATIL DILIYORUM SANA.
Canım bi dr pko var kendi başına olmaz dedi kendi dr'um a söyledim hafif pko var dr sendrom değil dedi (eşimin spermide 24 milyon %94 hareketli) başka bi sebepte yok ama olmadı 14 aydır deniyoruz evliliğimdede 5. yıla giriyorum artık yaşımda 32.Beklemek çok zor geliyor artık ama stres yapma diyor dk da sanki elimizdeayy devlet hastanesinide o yüzdn hic sevmiyorm kac kisi ayni anda giriyo ya cok sinir bi durum adam akilli doktorla konuşamıyosn bisy soramiyosn felan tatlm insallah tutmustr iyi düşünelim iyi olsn insallah
canm ne skinti vardi sende
Sağol canım teşekkür ederim.Sabah dr. a gittim ilaca devam dedi benim için yeni bir ay başladı böylece...Yasemincim sende güle güle git hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerle dönersin.
Klomen gibi evet adetin 3. başlıyıp 5 gün içiyosun günde 1 tane. Mayıstan çok umutluyum Zeynep Allahım dualrımızı geri çevirmesin. Bu arada güzel haberlere seninle başladık mayısta zaten inşallah bizimle devam ederiz...
Kac gun geçti. Canim...Benim adet halen yok yabu sabah test yaptım kooocaman bir negatif.... Adet gelsin baslayacagm bende ilac a mayıs ayı ins iyi gelir
Canım liste başlarken defalarca herkese söylüyoruz uyarıyoruz.slm kızlar beni listeden çıkartmışsınız galiba ben sırası gelen herkes için okuyodum tatil zamanlarında nete giremediğimi söyleddim
Canım geç yumurtan çatladıya belki geç döllenme olur. Test yapma 15 gün olana kadarBenim adet halen yok yabu sabah test yaptım kooocaman bir negatif.... Adet gelsin baslayacagm bende ilac a mayıs ayı ins iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?