Amin inşallah esmacım. Rabbim hepimizin yüzünü güldursunYasemincm dualarimiz sana insallah insallah bebisin tutunmustr sana Rabbm tez vakitte hepimizi bebislerimize kavustrsn insallah mübark 3 aylar yüzü suyu hürmetine insallah
Aminnn canım inşallahhhYasemin için 200 okudum Allah ona( bana,size,bekleyen herkese) daha çok bekletmeden sağlıklı, akıllı, hayırlı evlatlar versin...
Canım inşallah çatlamıştır ve tutunmuşturCanım daha önce kist olmuştu batma yapmıştı bu ay Dr kontrolede çağırmadı çatlamışmı diye.inan bilmiyorum çok karmaşığım hüsrana uğramak istemiyorum yine en iyisi adeti beklemek
Kızlar yarın gidiyorum annemlere.
Çalışmalar bitti nasıl olsa.
Hazırlanıyorum şimdi.
Eşimede yemek yapayım ben yokken birkaç gün idare eder.
Sonrasında da kendi yapar artık bişeyler.
güle güle git canm yolun acik olsn insallah iki kisi olark dönersn esine hani su hayalini kurdugun seyi yaparsn belkide ayyy ne suprz olur onada.Kızlar yarın gidiyorum annemlere.
Çalışmalar bitti nasıl olsa.
Hazırlanıyorum şimdi.
Eşimede yemek yapayım ben yokken birkaç gün idare eder.
Sonrasında da kendi yapar artık bişeyler.
Aminnn inşallahhh canımAllah yollunu acık etsin cnm bir gider iki gelirsin inşallah
İnşallah canım ya inşallah tutmuştur yumurta.güle güle git canm yolun acik olsn insallah iki kisi olark dönersn esine hani su hayalini kurdugun seyi yaparsn belkide ayyy ne suprz olur onada.
yasemncm doktor tahmini yumurtan ne zaman catlams dedi
Inşallah bitanem inşallahCanım inşallah çatlamıştır ve tutunmuştur
Amin canim Allah hepimize anneligi nasip etsinCanm Hayrlı olsun Rabbim tez zaman da bizede nasip etsin inşallahZeyneb21
İnşallah canım ya inşallah tutmuştur yumurta.
Ben doktora cuma ve cumartesi çok akıntım oldu cumartesi kasık ağrım çok oldu dedim.
Doktor da o zaman çatlamış olabilir dedi.
Bide ben özel deki kendi doktoruma gitmedim devlete gittim.
Devlette malum ana baba günü resmen baya yoğunlar ya. Kaç kişi bir anda doktorun odasına dalıyo.
Doktorla iyi bi diyaloğumuz olmuyo.
Geçen sene ekim ayından beri gitmiyordum devlete zaten ilgisizler diye.
Adet olursam 5. Günü özeldeki doktoruma gitcem yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?