Amin arkadasimmm amin Rabbim cumlemize nasip etsinbiliyodm ya icime dogdu inan cok ama cok sevindm tekrardan gözünaydn tatlim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsn
Insallah canim Rabbim hepimize anneligi nasip etsinKizlar yumurtam catlamis
gecen aydan catlamayan yumurtam vardi dedim doktora.
adetle atmissin suan rahim temiz kist falan yok dedi.
Ya oncelerdede kendi çalıyordu zaten ama tutmuyoki
Galiba cumartesi catladi o gün kasık agrim olmustu.
Amin canim ayetel kursi oku bol bol icinden gelmiyosa testi yarin yap sabah cnm hem daha net sonuc cikarArkadaşlar bugun iğnenin 14 günü ama hiç test yapmak gelmiyor içinden benim içinde dua edin lütfen Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
Sağol canım.yapmasına yapıcımda işte cesaretim yok geçen ay çok sarsıldım yine aynısı olacak diye korkuyorumAmin canim ayetel kursi oku bol bol icinden gelmiyosa testi yarin yap sabah cnm hem daha net sonuc cikar
Coooook sevindim cnm. Insallah hersey guzel olur.Kizlar sonucumu aldim 2386 cikmis.Doktorumu aradim cok iyi gel hemen kese gorulur dedi ama ben cuma ancak gidebilicem esim oncesinde izin alamadi...
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin dualarimdasiniz
Bu aksam dualarim sanaa cnm . ins kooop koyuu iki cizgi gorursunArkadaşlar bugun iğnenin 14 günü ama hiç test yapmak gelmiyor içinden benim içinde dua edin lütfen Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
Canım catlamış zaten yine son kez bugünde çalışma olur daha olmaz çünkü annemlere gitcem çarşamba.Insallah canim Rabbim hepimize anneligi nasip etsin
Bak ne guzel tertemiz cikti canim sen calismaya devam ettt
Canım 14. Gün geliyo adet.Arkadaşlar bugun iğnenin 14 günü ama hiç test yapmak gelmiyor içinden benim içinde dua edin lütfen Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?