insallah canm insallah dualarimdasin..ewet cnm oldm gün sayıyorum bu kez yüzüm güler inşallah
suan havalara uctum sevincten inan varya nasil heycan doluyum cok ama cok sevndm ya burdan birinin hamile haberini alinca kendi habermi alms kadar seviniyorm cok sevndm zeynepcm insallah degern gittikce yükselir saglicakla bebegini kucagina alirsn inanamazsn yani ne kadr sevndigime yaKızlar günaydın
Dun sonucumu aldim nihayet.137 den 333 e cikmis beta hcg...Elhamdülillah
Ama pzt tekrarlanicak beta.Insallah yine yukselmistir....bu sali adetim geceli 15 gün olucak.Ama sanirim benimki gec döllenme kizlar
Artik icim daha rahat yani ne bilim bi kez yukseldi diye yine yukselir dusuncesi var.Rabbim bilir dogrusunu O na teslimim.
D Deborah26 canim bende bu kan kac gundur bekliyo sonucum yanlistir dedim gelisi güzel yerde beklemedigini soylediler :)
insallah canm insallah dualarimdasin..
suan havalara uctum sevincten inan varya nasil heycan doluyum cok ama cok sevndm ya burdan birinin hamile haberini alinca kendi habermi alms kadar seviniyorm cok sevndm zeynepcm insallah degern gittikce yükselir saglicakla bebegini kucagina alirsn inanamazsn yani ne kadr sevndigime ya
Tebrik ederim canım çok sevindim inanki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nerde bekletirlerse bekletsinler sonuç önemli boşver.:)Kızlar günaydın
Ama pzt tekrarlanicak beta.Insallah yine yukselmistir....bu sali adetim geceli 15 gün olucak.Ama sanirim benimki gec döllenme kizlar
Artik icim daha rahat yani ne bilim bi kez yukseldi diye yine yukselir dusuncesi var.Rabbim bilir dogrusunu O na teslimim.
D Deborah26 canim bende bu kan kac gundur bekliyo sonucum yanlistir dedim gelisi güzel yerde beklemedigini soylediler :)
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzewet cnm oldm gün sayıyorum bu kez yüzüm güler inşallah
aynen öyle canm buda bizim imtihanimz napalmInsallah canim arkadasim Rabbim senin o guzel yuregine gore versin tatlim benim ayy sarilasim geldi sana valla :)))
Sizdende guzel haberler duyucaz bundan şüphem yok canim Rabbim nasip edicek herkese yeterki duamizi namazimizi sukrumuzu birakmayalim buda bizlerin imtihani cunku
Canım gözünaydınnnKızlar günaydın
Aminnn canım Allah razı olsunDualarimda hepiniz varsiniz.Rabbim dilimizdeki yuregimizdeki tum dualari hakkimizda hayirli eylesin nasip etsin.
Verdiginede vermediginede cok sukur.Cunku herseyde vardir bi hayir.
Ettiginiz dualar icin iyi dilekleriniz icin Rabbim bin kere razi olsun sizden.Daha iyisini sizlere yasatsin.Hepimiz imtihanlari baska baska herkesin derdi kendine agir yukumuzu hafifletsin Allah ım.
Dua kardeslerim sizleri seviyorum iyiki varsınız
cok sevindim senin adına rabbim hayirlisini versin ins. hamis haberi aldikca umudum artiyor ettigimz dualar kabul olacak insKızlar günaydın
Ahh canim benim ekle ama insallah degerlerim iyi gider sizlerin adi olucak orda tez zamanda tatlim benimCanım gözünaydınnn
Bak ben dedim 300 den fazla cıkacak diye.
Çok şükür.
Canım iyi değerin böyle artmaya devam eder inşallah.
Seninde ismin ilk sayfada yerini aldı.
Şimdi ekliyorum hamileler arasına senide.
Darısı bize inşallahhh
aynen öyle canm buda bizim imtihanimz napalmama snin adina be kadar sevindm anlatamam herseyn bi zamani var iste sizinkinin zamanida geldi demekki inan gözlerm dolu dolu cok sevndm canm insallah saglikla dogar bebisn size hayrli evlatlar olur
cok sevindim senin adına rabbim hayirlisini versin ins. hamis haberi aldikca umudum artiyor ettigimz dualar kabul olacak ins
insallah canm insallah dualarimdasin..
Allah razı olsun cnmmm inşallahhhh 6. günümdeyim ama hiçbişey hissetmiyorum ben hayırlısıİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?