- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
ozel msj attim cnm okumalisin mutlakaBaktım bulamadım ben
ozel msj attim cnm okumalisin mutlaka
Baktım bulamadım ben
Beni de coook korkuttular simdi hsg cektirdim ve isyerine geldim calisiyorum. Once yumurtalara bakti iyi dedi. Sonra en asagi indik inene kadar kalbim gup guptu ve yalnizdim (arkadasim gelecekti gelmedi yanima) yattim sedyeye biraz agri olacak agri olmazsa kotu dedi. Once igne vurdu hissetmedim ama... sonra 2/3 tane film cekti olmadi cunku tek tarafta agri vardi sonra ikinci kere. Yapti ayni islemleri digerindede agri hissettim. Tamam simdi oldu dedi. 7 gun iliski yok antibiyotik var dedi.bolca su ic at radyasyonu dedi. Yumurtlamam gecio o zaman dedim. Olsun acildi sosonucta 7 gun sonra deneyin dedi sonraki aylarda takip edecez artik rahatla dedi. Bakalim gorecez Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah uc aylariniz mubarek olsun.Lina ya mi basladin ? Bn hsg hic cekilmedm canm cokda korkuyorm ondan
Bana da atar misinkizlar ben kopyaladim biraz uzun oldugu icin sayfayi mesgul etmedim. isteyene ozel msj olarak atarim
cnm senin ozel msj secenegin kapali sanirim. yollayamadim bi turluBanada atarmisin tatlim
ayyy bilseydm bende gelirdm seninle hic tanimiyorm ama olsn tanisrdk yaninda olrdm canm cok gecms olsn cektrdn kurtuldnBeni de coook korkuttular simdi hsg cektirdim ve isyerine geldim calisiyorum. Once yumurtalara bakti iyi dedi. Sonra en asagi indik inene kadar kalbim gup guptu ve yalnizdim (arkadasim gelecekti gelmedi yanima) yattim sedyeye biraz agri olacak agri olmazsa kotu dedi. Once igne vurdu hissetmedim ama... sonra 2/3 tane film cekti olmadi cunku tek tarafta agri vardi sonra ikinci kere. Yapti ayni islemleri digerindede agri hissettim. Tamam simdi oldu dedi. 7 gun iliski yok antibiyotik var dedi.bolca su ic at radyasyonu dedi. Yumurtlamam gecio o zaman dedim. Olsun acildi sosonucta 7 gun sonra deneyin dedi sonraki aylarda takip edecez artik rahatla dedi. Bakalim gorecez Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah uc aylariniz mubarek olsun.
tatlm bn telden girdigim icin kopyalayamiyorm sn sayfaya kopyala ya herks okusuncnm senin ozel msj secenegin kapali sanirim. yollayamadim bi turlu
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> zeybep0682 arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................
5=BUKEETBUKET.......... .........
6=ELMİRASU...........................
7=VOLHAT........... ..................75
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................
12=ZEYNEP0682.......................
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................
15=HASRETİMSENSİN..............
16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................
21=EMBİE..................................
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................
26=ÖZGECAN19..................200
27=WHİTEROSE55....................
28=MGLİ...................................
29=SECİDO................................
30=PORTAKALES......................
31=SEDAAAAAA.......................
32=FİLİZ2012............................
33=CGPBAS...............................
34=KELEBEGIMYAGMUR.........
KALAN....................................4.625
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..
gecmiş olsun cnm ya üzülme hayırlısı benimde daha hala olmadı ama bugun olacak gibi his var sankiCanım başladı adetim ama azar azar geliyo.
Nasıl stres yaptıysam adetim bile düzenli başlamadı.
Bi yerde okumuştum vücud adet olmayı istemediği için adet gecikirmiş azalırmış. Psikolojik yani beyin istemediği için böyle oluyor.
tatlm özür dilerim not almsm ama yazmamsm orucum bgn ve sahur yapmadm gece ve en son dün 3 de yemk yemistm onunla duruyorm sanrm aclik basima vurduZEYNEP0682
ZEYNEB21
Arkadaşlarım için 200 almıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?