- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
tm canm olur sende az dinlenirsnTamam canım teşekkür ederim.
Ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum.
İşlerin bitince söylersin.
Sonra ben tamamen liste güncellemesi yapmaktan elimi çekerim.
Evet canım haklısıncanım hep şöle düşün ve şükret ben yine neden adet oldum deme ben 3 yıldır bebek istiyorum ve 4 yıllık evliyiz olmadı ve her adetimde şükür ettim rabbim sana sukurler olsunki zamanın adetimi gösterdin diye adet olmamız bizim anne olabilecegimizin işareti çunku ben bide her adetimin iki günü hastade yatarak serum igne morfin vs geciren kişiydim bi bes ay kadardır gitmiyorum artık hastene hapla agrım geciyodu ve gecen ay hç denecek kadar olmadı agrım cok uzun yazdım kusura bakma diyecem suki ŞÜKÜR SABIR VE VAKİT Çok önemli çok çok şükür ve tövbe et canım bak ne kadar rahatlayacaksın aglama sakın o anlarda abtes al hemen ve la havle cek sürekli RABBİM cümlemizin yardımcısı olsun
canm bnde ankaradaym nereye gidiyosun...
Canim ben limaya basladim meral budunoglu... 10 hgs rahim filmine girecem... Sen hgs girmismiydin
Amiiin canım amiiinnncok iyi anlıyorum seni cnm bunun adi kiskanclk fln degil baska bsy bunu bizden baskasi anlayamz sizde biz gibi daha yeni evlisinz Rabbm inşallah daha cok yipratmadan hayrlisiysa evlatlarimiza kavusturur bizi
oldunmu canımEvet canım haklısın
Ama adetin ilk günü moralim çok bozuk oluyor.
Zaten duada olmasa nasıl rahatlarız bilmiyorum canım.
Çok şükür bugünümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?