Benim bildiğim secde duası var onara secde yapacaksın nasıl olduğunu internetten bak istersencanım bende başladım 6.günümdeyim meryem suresine ne gibi incelikleri var ben okuyorum abdestimi alıp
Ayyy canim yaa Rabbim hayirlisini versin insallah uzulme ben 7 senedir bekliyorum her ay.Hadi 1 senesini dogumla lohusaliga cik 6 senedir her ay ayni husran.Hala bebek bezi rekqmi bile cikinca degistiriyorum alisamiyorum.Oglum yasasaydi ayaklanir pesimde gezerdi diyorum.Zaten bizi mahveden bu uzuntu stres degil mi canim...Biraz rahat olmak dusunmemek lazim ama nerdeeeetutmadı cnm aşılamam hastalandım akşamm
Ayyy canim yaa Rabbim hayirlisini versin insallah uzulme ben 7 senedir bekliyorum her ay.Hadi 1 senesini dogumla lohusaliga cik 6 senedir her ay ayni husran.Hala bebek bezi rekqmi bile cikinca degistiriyorum alisamiyorum.Oglum yasasaydi ayaklanir pesimde gezerdi diyorum.Zaten bizi mahveden bu uzuntu stres degil mi canim...Biraz rahat olmak dusunmemek lazim ama nerdeeee
canm secde ayeti var okuman bttikten snra tilavet secdesi yapacaksn netten bakarsan bulursncanım bende başladım 6.günümdeyim meryem suresine ne gibi incelikleri var ben okuyorum abdestimi alıp
Kizlaaarr bu arada kan verdim sabah saglik ocagina yarin oglen sonuc alacam dua ederken beni de gecirin aklinizdan olur muuu
aynen düşünme düşünme herkes bunu söylüyor eee tamam hadi bişeyler buldum düşünmedim iyide adet tarhin geldigi zaman nasıl düşünmeyecen .Ayyy canim yaa Rabbim hayirlisini versin insallah uzulme ben 7 senedir bekliyorum her ay.Hadi 1 senesini dogumla lohusaliga cik 6 senedir her ay ayni husran.Hala bebek bezi rekqmi bile cikinca degistiriyorum alisamiyorum.Oglum yasasaydi ayaklanir pesimde gezerdi diyorum.Zaten bizi mahveden bu uzuntu stres degil mi canim...Biraz rahat olmak dusunmemek lazim ama nerdeeee
canm secde ayeti var okuman bttikten snra tilavet secdesi yapacaksn netten bakarsan bulursn
Hamilelik için mi kan verdin canımKizlaaarr bu arada kan verdim sabah saglik ocagina yarin oglen sonuc alacam dua ederken beni de gecirin aklinizdan olur muuu
aynen düşünme düşünme herkes bunu söylüyor eee tamam hadi bişeyler buldum düşünmedim iyide adet tarhin geldigi zaman nasıl düşünmeyecen .
1.adetin geldiğinde yıkım yasıyorsun
2.yumurtlama günlerini degerlendireyim diye gün sayıyorsun vs
3.adet olacagın tarih yaklaşıyor olacakmıyım diyorsun
4.adet tarihin geldi oldum olmadım diye lavabo bekliyorsun
5.1-2 gün gecikiyorsun hamile miyim diyorsun test yapmayı düşünmeye baslıyorsun
bu böyle gidiyor nasıl düşünmeyecen
haklısın aynı şeyleri her ay bende yaşıyorum ve biliyorum ki topikte herkes bunu yaşıyor bnde şimdi lavaboya gittim baktım azıcık leke gibi bişey var Allahım nolur gelmesin nolur bu sefer hamile kalayım diye dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?