Kizlar bu aralar dokunsalar aglayacak kadar duygusalim...Havalar guzel disari cikiyrz esimle .Her tarafta bebek arabalariyla ciftler mutlu mesut.. Yavrusunun elini tutarak parka goturen anne babalar.Onlari gorunce keske boyle mutlulugu ben de yasasam dedim...Evimizde bebek sesi olurdu...Bu saatte bebegimizi emzirirdik onun kokusunu duyardik...Rabbim ol desin bebeklerimize kavusalim...Her anin tadini cikaralim onlarla...
tutmadı cnm aşılamam hastalandım akşamm
öyle cnm ne yapalım üzülsemde artık elden bişey gelmiyor Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallahüzülme canım sıkma canını vardır bundada bi hayır Rabbim uygun zamanını biliyo.
tutmadı cnm aşılamam hastalandım akşamm
bn okudum cnmKızlar günaydın. Aranızda Meryem suresini okuyan varmı?
Bende okusam mı acaba. Ama onu okumanın da incelikleri varmış, incelikleri ne ben anlamadım. Sen nasil okudunne desem suan senin icin bos üzülme desemde zatn üzülcksn ama inan bnde cok üzüldm cnm hakknda hayrlisi..
bn okudum cnm
hergün okudum 41 meryem olacak zatn sen adet oldugun zaman senin niyetinede okuyacak biri olmasi lazm o kadrBende okusam mı acaba. Ama onu okumanın da incelikleri varmış, incelikleri ne ben anlamadım. Sen nasil okudun
hergün okudum 41 meryem olacak zatn sen adet oldugun zaman senin niyetinede okuyacak biri olmasi lazm o kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?