Okumaya devam etmek isiyorum Elmirayami siradakinemi uygun olur?
Canım elmirasu için yeterli okuduğun.Okumaya devam etmek isiyorum Elmirayami siradakinemi uygun olur?
Tamam cuma ya kadar moralim iyi olsun.insallah adet olmazsn da ama olana kadar moraller yüksek olsn bakimmm
aglama dycem ama insanin elinde olmuyo ki dün gece yatana kadr aglamaktan artk gözlerm sistiTamam cuma ya kadar moralim iyi olsun.
Sonra ağlarım yine ilk adet günümde offf
tamam cnm o zaman çooooook tesekkür ederim sıranı verdiğin için. ümit kesmek yok cnm şükürler olsun ki sağlıgın yerinde bir problemin yok pskolojik olarak rahatladıgın anda gelir belki kim bilir. tedavi sart degil canım benm Rabbim yeterki ol desin.Yok canım yumurtlama günlerim geçti.
Cuma günü adet günüm..
Hem ben tedavi falanda olmadım ki dua ettireyim.
Zaten olmuyor zaten olmuyor.
Bari sana sıramı vereyimde. Senin için faydam olsun canım.
Sonra bana edilir yine.
Hem Belki bu duanın üzerine pozitif sonuç alırsın.
Hamiş hamiş sen bana dua edersin.
bende tam anlayamadım ama labaratuar yok sanırım baska yere gönderiyorlar anca cıkıyor diye düşündümaaa neden 2 saat sonra cıkıyo
sen nerdeydin ankarada yaptırdın sanırım döndünmü evine özel hastane falan yokmu cnm ordabende tam anlayamadım ama labaratuar yok sanırım baska yere gönderiyorlar anca cıkıyor diye düşündüm
evet ankarada yaptırdım.evimdeyim cnm.yok malesefsen nerdeydin ankarada yaptırdın sanırım döndünmü evine özel hastane falan yokmu cnm orda
hangi sehirdeydin cnm senevet ankarada yaptırdım.evimdeyim cnm.yok malesef
hangi sehirdeydin cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?