ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN CANIM REGLLIYIM AMA YARIN TEMIZLENCEM O ZAMAN OKURUM BENDEK KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.K KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
Allah rahmet eylesin okudum ruhuna bağışladım canim.K KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin cnm.30 adet fatiha okuyorum şimdiK KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
Senden de Allah razi olsun canım Dualarini Rabbim kabul etsin inşallahArkadaşlar hepinize günaydın, Yasemin arkadaşımıza ayrıca mesaj attım, eşim artık siteye girmeme izin vermiyor. Dün uzun uzun konuştuk kendimi strese sokan herşeyden uzak durmamı istiyor, siteye girdikçe de aklıma taktığımı düşünüyor, aslında haksız da sayılmaz. Bu durumda ben PAPATYAM_3474, DERYA, HASRETİMSENSİN, FERMANTE, ZYNPYKTA, MMİHRİMAH, YENİBİDÜNYA arkadaşlarım için şimdiden 350 dua alıyorum, inşallah birbirinizin hamilelik haberini ardı ardına alırsınız, inşallah ben de kendi adıma hayırlı haberler alırım. Allah hepinizden razı olsun, birbirini tanımadan birbirine detek olmak çok güzel.
Okudum canım allah rahmet eylesinK KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
Ben de okudum canim. Allah rahmet eylesin yerini cennet etsin insallahOkudum canım allah rahmet eylesin
Papatya canım ismimi değiştirmeyi unutmuşumCanım Fame mi Papatyam mı kafam karıştıya se min
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?