Canım Rabbim yardımcın olsunKızlar ne olur bana dua edin yarin cok onemli ve cok buyuk bir toplantiya katilicam işi benden kese bilirler 80 kişi ev kecindiriyor hepsi işsiz kalir yoksa
Allah kolaylıklar versin canım hayirlisiyla güzel geçer inşallah toplantinKızlar ne olur bana dua edin yarin cok onemli ve cok buyuk bir toplantiya katilicam işi benden kese bilirler 80 kişi ev kecindiriyor hepsi işsiz kalir yoksa
Allah yardımcın olsun canım inşallahhh gelecek mucizelerimizyarın doktora gidicem arkadaşlar bakalım durum ne olacak 3 kere ymurta takibi ve çatltma iğnesi oldum tutmadıaşılama olucam heralde bu ay
Aysem Rakibm nerelerde ki haberin var mi?150 de crazy yerine okurum ekle yasminim
yarın doktora gidicem arkadaşlar bakalım durum ne olacak 3 kere ymurta takibi ve çatltma iğnesi oldum tutmadıaşılama olucam heralde bu ay
ben de 4 kez klomen+ovıtrelle kullandım 1 ay arayla ama olmadı.Bu ay aşılama istiyorum ama eşim sorunumuz yok bekleyelim diyor.Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız.Sürecinle ilgili bilgilendirirsen sevinir.
bakalm doktor ne önercek cnm yrn ogrncmbu arada 6 ya kadar deniyorlar follikül takibini..Ben kendim ist,yorum olasılık arttığı için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?