- 7 Haziran 2016
- 10
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi Ricciricci
Çok moralimi bozuyor bu durum bi de söyleyemiyorum deme artik böyle bana diye tüm enerjim gidiyo kompleks yaptırdı banaSenin bacakların çok kalın diyen arkadaşınıza 'Senin de dilin çok uzun.' deyin olsun bitsin.
Ben de kilo alınca aşağıdan alıyorum o yüzden dikkat ederim. Bölgesel zayıflayabilir misiniz bilmiyorum ama genel olarak incelince pek sorun kalmiyor
Kilolu kizlar hep ayni seyi soyluyor. Ama 10 kilo versen incecik olursun. Tabi kimse diyet yapmak istemiyor.21 yaşındayım boyum 1.60 kilom 55 56 arasi gidip geliyor. Üstüm zayıf belimin cm 67 falandı en son ölçtüğümde neyse kısacası altim usteme gore fazla duruyor onun için çare arıyorum. Diyet olur, kür olur çay olur yeter ki işe yarasın. Umarım birileri görüp bana yardımcı olur.. bunalıma girdim çünkü çalıştığım yerde biri sürekli bacakların çok kalın senin diyip duruyor.
Kilolu kizlar hep ayni seyi soyluyor. Ama 10 kilo versen incecik olursun. Tabi kimse diyet yapmak istemiyor.
Bende hypoxi denemeyi düşünüyorum bi arkadaşım sonuç aldı ama herkeste işe yaramış mı onu da bilmiyormBoyum kilom sizinkiyle aynı demek istedim. 159 boy. Kilo 55-56.
21 yaşındayım boyum 1.60 kilom 55 56 arasi gidip geliyor. Üstüm zayıf belimin cm 67 falandı en son ölçtüğümde neyse kısacası altim usteme gore fazla duruyor onun için çare arıyorum. Diyet olur, kür olur çay olur yeter ki işe yarasın. Umarım birileri görüp bana yardımcı olur.. bunalıma girdim çünkü çalıştığım yerde biri sürekli bacakların çok kalın senin diyip duruyor.