"Hypnotic Posion" hakkında...kaçırmayın!

wishbonelif

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
30
0
16
İstanbul
Sevgili arkadaşlar, yaklaşık bir ay önce orjinal hypnotic posion 100ml parfümünü aldım, harika seksi bir kokusu var ve herkes bayılıyor..sürekli kullandığım bir parfümdü zaten, bi şişesi bana nerdeyse 1 yıl yetiyor diyebilirim :) parfümü daha doğru düzgün kullanamamıştım ki, grip oldum..yani ben öyle sanıyordum ama sonrasında doktora gittiğimde alerjim olduğu ortaya çıktı hem de parfümlere gerçekten çok üzgünüm, bundan sonra parfüm kullanamamamın yanısıra herhangi başka kokulara karşı da dikkatli olmalıymışım...böyle garip bi durumla karşı karşıyayım.. yeni orjinal parfüm aldım fakat kullanamadım ve kullanamayacağım da...bu sebepten satmak istiyorum, en azından başka bir arkadaşa hypnotic posion koku olsun istiyorum :)

ilgilenenler varsa, fotoğraf da koyabilirim, şimdiden ilginiz için teşekkürler..

@toredo

mesaj sayımdan dolayı, özel mesaj yollayamıyorum malesef.. burdan yazıyorum, umarım görebilirsin...
parfüm için 165 lira istiyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…