"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
kızlarrr ben ORJıNALinden bahsediyorum....şişesi değişmis hani sisesinin kapak yeri varya altın rengi olmuş ve kokusu daha az kalıcı....firma kara geçmek için parfüm cok tutunca böle bir uygulamaya girdi sanıyorummmm:gitme:

Kızlar bunun şişesi nasıl ya:)

Çok hoş dimi gerçi neden farklı bu şişeler:)

Birde elixir arasındaki fark ne bu daha mı hafif*

su gibi bişey olmuşşş cok kızdım ya cok da pahalı bi parfum indirimede girmiyorrrrklava:

düşş bunları şişeleri farklı sadece içindeki parfüm aynııı

aaaaaaaaaakannehirakannehirakannehir

yaa neden öyle bişey yapmışlar ama yaaa :gitme:
ben açık parfümüm bitince orijinalini alıcaktım mafoldumben

pembelii bende orjinalini alacaktım hayallerim yıkıldı ya zaten hayatımın parfümünü bulamadım cok gıcık oldum...:gitme:

Hypnotic posion almaya gittim yok diye 212 sexy aldım geldim:)
Ykm den aldım ben baya pahalı geldi ama ya :/
60 ml 143 :S

kızlar bu parfüm hoş ama şöyle hoş. hani yaşı 45 in üzerinde sarı saçlı, kürklü biraz sosyetik gibi yada biraz kaba olacak ama hani kokoş kadınlar vardır ya, bruncha falan giderler. anladınız sanırım tarif etmeye çalıştığım tipleri. bu parfüm tamda onlardan bildiğimiz bir koku.onlarn klasik kokuları. kötü değil ama kesinlikle orta yaş üstü için. 20li yada 30 lu yaşlar için çok ağır

benim kokum. Henüz 25 yasındayım ve çok da memnunum. Toplantıya katıldığımda bile özellikle soruyorlar adını. Tavsiye ederim...

Gerçekten çok hoşuma gitmişti,ama çarşıya çıktığımda 10 kişiden 6 sından aynı koku geliyor.orjinalini almayı düşünüyordum ama çakması heryerde ve herkeste olunca vazgeçtim:sinifsinif:

Kızlar bişey soracağım parfüm fukarası:tomato: olarak bunuda bilmeyen ben için hangi markanın olduğunu yazar mısınız vaktiniz olursa. Şimdiden teşekkürler.a.s.

gecen bayram esim almis hemde 100ml lik
ben aslinda parfümün cok medhini duymus ve esime begenmedigimi söylemistim
her zaman ki gibi yanlis anlayip gitmis almis
ama kullaniyorum yinede cünkü herkes bayiliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle passion iğrenç bir koku bence de... sürekli kullanan bi arkadaşımın yanında burnumu tıkamaktan bi hal olmuştum:) zevk meselesi tabi ama damak tadıma uygun deil:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

Hypnotic Poison çok ağır artı çokta bayıcı.yanımda bulunan herkes kaçmaya başlıyordu yemin ederim ya...ama artık 3 escada collection kullanıyorum herkes yanıma gelip parfümümün markasını istiyor ve beni kokluyorlar ne komik dimi...erkekleri cezbediyorum walla hahaha:))))

Hypnotic Poison çok ağır artı çokta bayıcı.ayrıca esmerler kullanır o parfümü..yanımda bulunan herkes kaçmaya başlıyordu yemin ederim ya...ama artık escada collection kullanıyorum herkes yanıma gelip parfümümün markasını istiyor ve beni kokluyorlar ne komik dimi...erkekleri cezbediyorum walla hahaha:))))

çok harika bi parfüm bu yaa bayılıyorum ben inanılmaz çekici bence, Maix senin yorumunuda alayım canım hynoticle ilgiliiii:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…