"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
bende dp den deoratının güzel olduğunuu duydumm
inşallah beğenirimm çünküü orjinall kokusunuu bende beğenmemeiştimm hatta bu gün dp den sıkm ayıı düşünüyorumm bakalımm beğenir sem yazarım size

cnm ya ben pek beğenmiyorum dp nin poisonunu ceminki en güzeliydi ama işalla kapanmadıysa
geçen gün golden rose a sordum ordada varya açık parfümler ama ordada yoktu

ben ilk sıktığımda hiç beğenmedim bu kokuyu fakat aradan yarım saat geçtikten sonra mükemmel koktuğunu farkettim çok sıcak bi koku ve çok kalıcı .durdukça da kokusu güzelleşiyor bi hafta içinde gidip alıcam

cnm nerden sıktın peki?açık parfümeriden mi yoksa gerçek mi?

ben sarışınım daha önce lancome hypnose u kullandım herkes çok beğendi ve şimdi çevremde ki herkes kullandığı için gına geldi parfümümü değiştirmek istiyorum hypnotic poison bana ne derece yakışır kullanan arklardan yardım istiyorum...kaydirigubbakcemile3

cnm ben beyaz tenliyim ve sarışınım (röflede olsa :) ) dpden aldım ben kullanıorum 10 gün fln oldu ve çok kalıcı vede çok yakıştırıorum kendime çevremden aldığım tepkilerde olumlu tatlım hypnotic poisonı tavsiye ederim.tam kışlık ve çok çekici bi koku.

Hypnotic poisonı eşim çok seviyor gerçekten erkekleri cezbedici bir yanı var bunu es geçmemek lazım.bayanların nedense pek hoşuna gitmiyor annem kullanırken evin dışında sıkmamı isterdi evi bile kokutuyordu.günlük kullanım için ideal olmasada davetler için mükemmel bir koku.birde testerını koklayıp aldanmayın tende inanılmaz değişiyor.

Canim ben cok uzun suredir Hypnotic Poison'in orjinalini kullaniyorum,ustelik cok acik tenliyim ve herkes cok begeniyor fakat orjinal olmayanini hic denemedim.zemuszemus

cem ve dpnin hpsini tavsiye ederim özellikle cem orjinale çok yakın.

kendii üzerimdeee bende beğenmememiştimm amaa ogünn bir arkadaştan parfüm kokusu geliyorr hemenn anladımm kokusundann hyponotic olduğunuu
sordumm evet hyponotıcmış
çok güzel kokuyordu

ilgiç bi koku ya sevmedim diyorum ama koklamaktanda kendimi alamıyorum ilginççç:sinifsinif:

bence çok çekici ya koklamaktan vazgeçemiorum bıkmıorum hiç hep burnum bileğime fln gidio opuyorumnanaktan

ben bunu aldim hypnotic poison elixir digeriyle kokusunda fark varmiydi hatirlamiyorum ama kokusu kadar sisesindende etkilendim dogrusu:kedi::kedi:

tavsiye ediorum:lepi:

ayy şişesine bayıldım yaa ne kadar güzelmişş nerden bulabiliriz bunu :asigim:

Bu parfümü deli gibi istiyorum ama yorumlarınız karşısında bi yakınlaşıp bi uzaklaşıyorum bu parfümden :))))
Sanırım önce benim koklamam gerekicek:)

Bu parfümü deli gibi istiyorum ama yorumlarınız karşısında bi yakınlaşıp bi uzaklaşıyorum bu parfümden :))))
Sanırım önce benim koklamam gerekicek:)

harika bir parfüm kesinlikle denenmesi gerek yerimseniben
ama ilk sıkıldığında biraz itici gelebilir.ben ilk sıktığımda ıyy bu ne biçim bi koku demiştim ama kolumda durdukça çok güzelleşti sonra aşık oldum gittim ve aldım kaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim kesinlikle a.s

bende alıcam bu parfümü çok etkileyici farkedilir büyüleyici...ama çakmalarını lütfen kullanmayın alkol alkol kokuyorrr sogutuyor insanı parfümden...

Ne kadara aldın sen peki pembelim?
Ykmde falan vardır herhalde dimi?

Ne kadara aldın sen peki pembelim?
Ykmde falan vardır herhalde dimi?

canım ben önce bi denemek adına d&pden doldurmasını aldım o da çok güzel kokuyo orijinali gibi.önce bunu deniyim biraz içime sinerse orijinal alırım dedim çünkü sonra sıkmam kalır orijinal.ama bu bitince kesinlikle alıcam orijinalini harika bi koku kesinlikle.Canım en uygun fiyatlısı strawberryde var 143 liraydı sanırım.ben ordan alıcam diğer yerlerde 100lüğü 200 liranın altında yok bi yerde ben tekin acara sevile ve sephoraya baktım hep 200 küsürdü fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…