"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
Kesinlikle harika bi koku 4 yıldır kullanıyorm kış ayları icin mükemmel bi koku tabiki yaz aylarnda da duştan çıkınca tertemiz teninizde daha da bi hoş kokuo bence yaz kış hypntc ayrıca erkek arkadşmdan da onaylı hihoyyyt parfümün ismini soranlarda bayaa bi çok oluo tabi 4 yıllık gözlemlerime dayanarak begenılen bı parfum olduunu söyleyeblrm orjınaliyle doldurmaların kokusu farklı ben almenna nın doldurmasını kullanıorm hem cooook kalıcı oluo hmde orjnalden daha hoş alkisalkisalkis sonuçta tercih meselesi iddalı kokuları sevenler ıcın mükemmel fresh koku tercih edenler için katlanılmaz olabılır

koku gerçekten çok güzel ama orjinali her zaman tercihimdir

biras önce aldım bu parfümü ve süperrrrrrrrrrr kokuoo,çooooooooook sexii

kızlar bişi sorcm. hani bu açık parfüm (D&p) lerin dışında bide şişesi falan bireeebr olanlar warya ama 20 ye falan satıolar. onlar nasıl sizce? orjinali çk pahalı cdden. onu önerirmsnz?

güzel dp ben hep alıom..orj o kadr paramı verılır yahuuu

En iisi dp den almak,20 tl ye satılanlar aynı performansı vermez

benı m yıllardır kullandııgm parfum gunde sadece 1 fıs ..

orjinali yada açığı hiç fark etmez ikisi de midemi kaldırıyor,hele otobüste birileri sıktıysa tamamdır o gün başımın ağrısından duramam daha,ben sevmiyorum,kullananlara da tek sözüm gözünüzü seveyim kışın sıkın ve az sıkın lütfen:bbo:

çok güzel çekici bi koku zemuszemus
özel günlerde bu parfümü kullanıyorum ve herkes çok beğeniyo

kızlar bende bu parfümü kuzenimde kokladım fena halde hoşuma gitti yalnız o cem açık parfümeriden almış ben d&pden almayı düşünüorum.sizce hangisi daha iidir?d&pninkide güzel midir?

kızlar bişi sorcm. hani bu açık parfüm (D&p) lerin dışında bide şişesi falan bireeebr olanlar warya ama 20 ye falan satıolar. onlar nasıl sizce? orjinali çk pahalı cdden. onu önerirmsnz?

hayr cnm kesınlıkle tavsıye etmem yarım saat sonra hıc bı koku kalmıo uzerınde sıseye para vermıs oluosun onlarda normal doldurma parfm al çok çok daa ii

evet kesinlikle ben ne paralar vermstm enayi gibi..ama ten bu belki sana yarar yani bişi diyemem dene..

ben bunu aldim hypnotic poison elixir digeriyle kokusunda fark varmiydi hatirlamiyorum ama kokusu kadar sisesindende etkilendim dogrusu:kedi::kedi:

tavsiye ediorum:lepi:

sadece bir fıs. fazlası bayıyor siz bile hoşlanmıyorsunuz dozunu ayarlamak lazım hele hele yazın asla kullanılmamalı

ben orjinal kullandım hiç kalıcı değildi. Arkadaşım dp den kullanıyor. Çok kalıcı ve iyi taklit etmişler. Normalde doldurma olarak athenayı daha çok beğenirim. Bir ara dp nin hp sine bakmıştm çok kötüydü. Yenilemiş olmalılar

bakın kızlar dior un poison serisinden hiçbi parfüm ilk sıkışta beğenilmez kendini belli etmez.. bi süre bekletilir bilekte..çıkılır dükkandan gezilir..ve bilekler tekrar koklanır..ve beğeni ile koşa koşa dükkana geri dönülür =D benim midnight posion ım orjinal ve en beğendiğim posiondır..sonra da hypnotic tabiki..midnight biraz daha hafif biraz da benziyolar..

ben poison ı senelerce kullandım ve hala bayılıorum kokusuna.Bi gün okuldan çıktım yolda yürüyorum ve kış günü mont falan var üstümde kadının tekipardon parfümünüz çok güzel kokuyo adı ne die sormuştu ve beniim sıktıımda orjinal değildi cem den doldurma almıştım. bence süper bi koku.ama size tavsiyem sakın gittigidiyordan falan almayın tester falan diolar kandırıolar o hataya bi kere düştüm poison aldım ama alakası yok poison la .

cem kapandı burda. carino diye bi yerden aldım.. iyi gibi kokusu..

cem kapandı burda. carino diye bi yerden aldım.. iyi gibi kokusu..

sanırım burdada kapandı eskiden aldıım yere bayadır gitmiorum ama etraftada görmüyorum hiç bu aralar :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…