"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
dior hypnotic poision-100 ml-pwedt ben çok beğeniyorum bu kokuyo.
Özellikle sevgilim bayılıyo kokuma :)

walla ba.yı.lı.yo.rummm bu parfumeee. cıceksı we hfıf parfm sevıorsa dusunmee ama parfum budurr!!

bugün DP den aldım ve çok güzel kokuyo.hiç anason ve ye rakı gibi değil gaye kaliteli.buğday tenliyim ve hoş oldu çok kalıcı

daha önceden dp den almıştım hala duruyor takliti tam bir rezalet bugün orjinalini aldım nihayet hep beğenmişimdir bu kokuyu beyaz tenliyim ama herkes yakıştırır parfümlerle ilgilenen bir tanıdığım parfümün ten rengiyle değil ten tutumuyla alakalı olduğunu söylemişti çok doğru bence, parfüm tabiki muhteşem erkeklerin bayıldığı konusu kesinlikle doğru ama artık herkes parfümün ne olduğunu biliyor şıp diye anlıyorlar markayı kızlar

ben de bunu kullanıyorum uzun zamandır fakat herkes soruyor ve etrafımdakı herkes bunu alıp kullanıyor..gıcık oluyorum bu durumdan..

Bende beyaz tenliyim ama genelde esmerlere yakıştırdıkları için bu parfüm ü denemeye bile yeltenemedim,bana da gidermi acaba? :44:

benim ingilizce hocamın kokusuydu sarışın bi afetti :) kız meslekte okudum ben onun geldiğini koridorun sonundan anlardık hatta gençlik işte ismini alıp aynı parfümü alıp kullanmıştık o zamanlar 5 kız arkadaş şimdiki aklım olsa almazdım gerçekten ağır ve ben hafif kokuları seviyorum

çok güzel bir koku ben esmerim ve bende gayet güzel duruyor içinde anason olması nedeniylede erkekleri en çok etkileyen parfümlerden biri ama alıcaksan orjinalini almalısın

Ben de sarışın olmama rağmen bu parfümün tenime gittiğini düşünüyorum. kokusu gayet kalıcı ve herkes tarafından beğeniliyor.yurt dışından kuzenime getirttiğimde bunun yeni ürününü almıştı yanlışlıkla şişesi şeffaf olan ve hiiççç beğenmedim.bir de erkeklerin bayıldığı başka bir koku da önermek isterim este lauder beyond paradise :))

kızlar bende bu kokunun hastasıyım.. Fakat orjinali çok pahalı. en uygun nereden bulabilirim orjınalini bilginiz var mı?

bende beyaz tenliyim toballa crıstobal c17 yide denemeni tavsiye ederim çok güzel ve özellikle beyaz tenliler için olduğunu söylemişlerdi çok memnunum kalıcı

çok ağır bi koku 40 yaşından yukarıda bayanlara yakısır bence. açıkcası benim hiç hosuma gitmiyor

çok sevıyorum bu kokuyu ama allerjık astımımmdan dolayı kullanmayrm ara ara kacak kullanıyormmm ...

ama baskasında kokuyu aldgmzaman ıcım gıdyorr ılkdefa agır bır parfumu bukdr begendımm

evet oldukca agır bi parfum dolumuyla orjinali arasında bi fark yok ama dolumu zamanla cok ağırlaşıyo ve kokusu değişip bayıyo. şahsen parfüm kullanmamı sevmeyen sevgilim bile ilk sıktıgım gun derin derin kokladı ve parfümümü begendigini söyledi. bayanların fikrni bilemem ama erkeklerin gerçekten hosuna giden bi koku.

parfümün kokusu,ağırlığı tabiki önemli şeyler fakat aslolan ten uyumu.kursta bi arkadasım da kullanıodu bunu ben de kullanıyorum halen daha bi erkek arkadasımız parfumun ne güzel demişti adını soyledim bunu kullanan arkadas da aa benimki de aynı dedi fakat erkek arkadaş sende oyle kokmuor ama demişti de benimde bi taraflarım kalktıydı o an evet onda oyle kokmuyodu kullanıp da beğenmeyen ağır gelen arkadasların tenine uygun değildi sanırsam.eski erkek arkadaslarımın yeni kız arkadaslarına şiddetle tavsiye edip de sonu hüsranla biten ve herkese yakısmayan muhteşem bir parfüm bence bende koklayanlar deli gibi seviyorlar ama kendilerine uymuyor maalesef

Son düzenleme:
oldukça ağır bir koku etrafımda begenenlerde oldu begenmeyenlerde ama en çok aldıgım yorum alkollü içeçekler gibi kokuyosun du

bu kokuyuu otobüsde giderkenn sıkmışş birinii farkedince öff burasıda ne kadar kötüü kokuyorr bunaldımm artık diyorumm anlasınlar diye ne yalan söyliyimm bu konuda kötüyüm napıyımm nefret ediyorummmmm bu parfümdenn

Ben birkaç sene önce sürekli olarak Hypnotic Poison kullanıyorum; ama şimdi hemen hemen herkes kullandığı için resmen tiksindim.. Yanımdan hangi bayan geçse aynı kokuyor

seviyorum ben.piyasadaki en kadınsı ve seksi koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…