"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
Arkadaslar hypnotic poison la ilgilenen yok mu? ;( bosuna param uçtu gitti. Çok uyguna veya takasa vercem. Muptelasi olanlar, kaçırmasın faydalansın. Parfümü tasiyamadim o beni taşıyor... Kullanan ilgilenen yok mu? Pufff

Şu sıralar çok sık duyar olduğum bir koku

kesinlikle muhteşem bir koku ...

Kış gelince sıkmaya ve koklamaya doyamadığım koku :))

Ama yazın kullanana kızıyorum ona göre çok ağır kokuyor o zaman parfüme hakaret ediliyor

hypotonic poison ağır bir koku, ck europhia öneririm. hem etkileyici hemde ağır değil

cnm iranda yasaklandı :))

cnm memnun kalmak istiyosan orjinalini alıcaksın ve çok harika bir koku

burda yazılanları okuyunca iyice merak ettim kokuyu:44: kokusunu hiç bilmeden internetten sipariş ettim gelse bir an önce ya

birde kokunun bekleyince değişmesi çok ilgimi çekti gelsin bir an önce parfümlerim

bayılıyorum bu parfümeee ama tabiki yanlızca kış aylarında :)

ayrıca abartmadan sıkmak milleti baymamak lazım

hypnotic poison eğer orjinalse bu yazılanlar doğrudur, bu parfğn taklit edilemiyor orjinal hypnotic poison daki o yumuşak vanilya kokusu diğerlerinde yok

parfümlerin geldi sonunda çok mutluyum önce en çok merak ettiğim kokuyu sıktım yani hypnotic poisonve gerçekten şu an iğrenç kokuyor berbat birşey b... gibi kokuyor ama biliyorum ki koku zamanla güzelleşiyor inşallah öyle olur ve ben de beğenirimkokunun bir süre sonra güzelleştiğini bilmesem millet bu parfümün nesini bu kadar çok beğeniyor derdim

çok fazla sevmedim bu parfümü çok sıradan bir koku halbuki ben hiç böyle hayal etmemiştimvanilya kokuyor bu kokunun nesi erkekleri azdırıyor anlamadım

bence orjinali denemeden bir parfümü böyle kötüleme :) sansiro hypnotc poison taklitinde kötü de, çünkü orjinal hypnotic poison muhteşem bir kokudur.

Arkadaslar hypnotic poison la ilgilenen yok mu? ;( bosuna param uçtu gitti. Çok uyguna veya takasa vercem. Muptelasi olanlar, kaçırmasın faydalansın. Parfümü tasiyamadim o beni taşıyor... Kullanan ilgilenen yok mu? Pufff

canım ben alabilirim elindekini :)

gerceği şahanedirrr takliti kötüüüüüü.gerçeğini almıyorsanız bile tester deneyip kokusuna bakınnnn.şahaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.2 pıst yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…