Şu sıralar çok sık duyar olduğum bir koku
Hypnotic Posion çok güzel bir parfüm. (Tabi orijinali)... Ama kesinlikle abartmadan sıkmak lazım 3 fıs fıstan ötesi mide bulandırır hem sizin hem çevrenizdekilerin.
3 defa sıkmak bile tüm gün buram buram kokmanızı sağlar. Bence esmerlere de sarışınlara da çok yakışıyor. Dozunda kullanan herkeste beğendiğim bir parfümdür.
benim bildiğim kadarıyla Hypnotic Poison bi ülkede yasaklanmış çünkü bu parfumu kullanan kadınların coğu tecavüze uğramış yapılan ankete göre ayrıca içinde yılan zehiri bulunmaktaymış...ne kadar doğru bilemem bi ara kullanmıştım kokusu güzel ve ağır
Denemiş olan arkadaşlar Hypnotic Poison sizce nasıl bir koku????:uhm:
Daha çok esmerlere yakışıyormuş,ben buğday tenliyim acaba benim üzerimde de güzel durur mu?:1rolleyes:
Birde bu kokunun orginali çok pahalı; imitasyonunu almak istiyorum,uygun fiyata hangi markada gerçeğine çok yakın olanı var??:sm_confused:
Kimse D&P yi önermiyor.D&P'nin Hypnotic Poison'u çok kötüymüşklava:... Aşk İksiri'nde nasıl acaba?!?!?benneyaptımki
dubai seferinde bir arap adam bu parfumu sıkan bir bayan hostese saldırmıştı:))))))
Arkadaslar hypnotic poison la ilgilenen yok mu? ;( bosuna param uçtu gitti. Çok uyguna veya takasa vercem. Muptelasi olanlar, kaçırmasın faydalansın. Parfümü tasiyamadim o beni taşıyor... Kullanan ilgilenen yok mu? Pufff