"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
etrafındakilere sor bi canım onlar alır kokusunuda. O kokuyu almamanın imkanı yok.

en az 5-6 kez sıkıp soruyorum insanlara. başta kokuyu alıyolar 5 dk sonra koku ucup gidiyo. bilmiyorumkismile
sıktıktan sonra 5-10 dk bekleyip soruyorum. bu sefer de hiç kokmadığı için ancak yaklaşıp boynumu koklayıp kokuyu alabiliyolar.:sinifsinif:
benim tenimde kalıcı durmadı heralde. niye anladım ama üzüldüm. verdiim paraya yazık oldu

Orjinal dior olduğundan emin misin canım ? Teninde kalmasa bile kıyafetlerinde kalır teninle alakalı olsa.

Orjinal dior olduğundan emin misin canım ? Teninde kalmasa bile kıyafetlerinde kalır teninle alakalı olsa.

evet orjinal sevilden aldım. ama bileğimde denemiştim inanılmaz kalıcıydı ertesi gün bile hala kokusunu alabiliyodum bileğimde. keşke üstüme sıkıp deneseydim hata ettim. zaten kıyafetlerde buram buram kokuyo ama tenimde hiç kokudan eser yok :çok üzgünüm: hiç koku etrafa saçılmıyo ama burnunu dayayıp koklarsan kokuyo
bende hiç edt olanlar kalıcı durmaz ama hypnotic poisonın kalıcılıgından çok emindim..neyazıkki o da olmadı. yine edp kullanicam mecburen

denediğin zaman ertesi gün bile bileğindeki kokuyu almışsın hayatım demekki teninle ilgili bi problem değil.

okadar etkili bi parfüm işte kaydirigubbakcemile3

bende pazar günü sıktım bugün perşembe hala kıyafetimin üzerinde.yani testerı çok kalıcı.ben kokuyu beğenmediğimden bir an önce uçup gitmesini istiyorum ama gitmiyor.hiç beğenmedim üzerime de siniyor.herkes sana yakışmış diyor ama ben ağır kokuları sevmiyorum.baharatlı-vanilyalı parfümleri seviorum ama hypnotic tütün kokusu gibi.light blue ve pour femmeden vazgeçemem.

ben geçen hafta boynere gitmiştim aslında hep gördüğüm bi parfümdü ama denememiştim burda okuynca aaa dedim bi deniyim gittim sıktım bileğime başta tabi çok ağır geldi uuuu yok yok yaptım sonra ewe geldim parfüm saatimede gelmiş allahım bekledikçe güzelleşti çok beğendim ya kesinkes alıcam çıktığımda normalde love of pink kullanıyorum ama kendim bile etkilendim kendimden :teytey:

"Hypnotic Poison" kesinlikle harika bir koku ilk sıktıgında biraz agır gelebiliyor ama zamanla tatlı etkileyici bir kokuya dönüyor üstelikte çok kalıcı bende bu kokuyu bi başkasında begenerek keşfetmiştim :dance: tavsiye ederim

kadınlar kulübünün yarısı bunu kullanıyodur heralde
çok herkeste olması da kötü değil mi ya:sinifsinif:

güzel kadının kokusudur herkes üzerinde taşıyamaz bu kadar olumsuz eleştiride ondan

kızlar ben de orjinalini çookk beğeniyorum ama çok pahalı. bu nedenle bir çok markanın dolumlarını denedim. Özellikle DP'dekinin orjinaliyle alakası yok ve çok çok kötü bir koku olmuş. yapı da cabası zaten. ama İxora'dan denedim ve ertesi günü hemen gidip aldım. çünkü çok ama çok benzer gerçekten. bence hipnotic'i bir de ixoraya gidip deneyin. yağı falanda yok hem tenime hem kıyafetlerime rahatlıkla ve bolca sıkabiliyorum. bugün yine bir arkadaşım parfümün çok güzel sen geçtin kokun yayıldı her yere dedi. sonunda parfümümü buldum. çok mutluyum :)))
ha bu arada mystical açık parfümünde de hipnotic'in çok çok orjinaline yakın olduğunu duydum ama daha deneyemedim. Mersinde yok sanırım.

güzel kadının kokusudur herkes üzerinde taşıyamaz bu kadar olumsuz eleştiride ondan

Migreniniz yok ki bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz GÜZEL KADIN.
Bekleyince ağırlığı kalmıyor belki ama kim bekler onu?!.. Şahsen ben beklemem:umursamaz:
Bekleyene de mani olmam

herkesin güzel koku anlayışı farklıdır ve tavrınızı hiç beğenmedim ağır bir parfüm olduğunda hepimiz hemfikiriz ve baharatlı siz beğeniyormuşsunuz kullanın o zaman

hypnotic poison mükemmel bir kokudur.begenmeyen ve denemeyen yoktur galiba...
diorun addict aldı parfümünüde bu kokudan dah açok begeniyorum.oda inaniılmaz kalıcı ve süper bir koku.en eski klasiği.yeni çıkan pempe şişedeki addictler için aynısını söyleyemiycem.
ama orjinalleri çok güzel kokuyor.doldurmalar o kadar etkili olmuyor.

Ne yazık ki zevkler aynı olmayabiliyor, beğenmeyenler de en az beğenenler kadar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…