canm fransa da yasayan bir tandıgın varsa jeanne artes die bir marka var umarım yanlıs yazmamısımdir . hypnotic poison a cook benziyo cok kalıcı 100 ml fiyatıda uygun ... birdeMerhabaaa,
Daha önce kullanan varsa bilirler. Baharatlı biraz ağır da olsa hoş bir kokusu var ve en önemli özelliği de afrodizyak etkisi
Benzer kullandığınız bir parfüm varsa önerilerinize açığım. Vanilya, kakao ya da hindistan cevizi gibi esintileri olan parfümlere bayılıyorum.Çiçek kokuları hiçç tarzım değil. Çok pahalı olmayan, etkili ve kokusu tüm
gün süren bi parfüm öneriniz var mı acaba ?
canm fransa da yasayan bir tandıgın varsa jeanne artes die bir marka var umarım yanlıs yazmamısımdir . hypnotic poison a cook benziyo cok kalıcı 100 ml fiyatıda uygun ... birde
Christina Aguilera by Night Christina buda ona cok benziyoo 120 tl falan sanırım
Çok tesekkur ederim cnm sagol önerin için :) Fransa da tanidigim yok ama is icin surekli yurt disina seyahat eden bir dayim var listeye ekliyorum ✌ Diger soyledigini ilk defa duydum arastirmalara başlicamcanm fransa da yasayan bir tandıgın varsa jeanne artes die bir marka var umarım yanlıs yazmamısımdir . hypnotic poison a cook benziyo cok kalıcı 100 ml fiyatıda uygun ... birde
Christina Aguilera by Night Christina buda ona cok benziyoo 120 tl falan sanırım
canm benm rica ederim fragrantica sitesine gir ceviri yap benzer kokuları görürsün zaten ben öle yapıyorm bir cogunu vanilya kakao demişken diesel red kiss e de mutlaka bak kıslık cok hos bir koku ysl black opium dene derim bunlardan birini sevecegine emnimmÇok tesekkur ederim cnm sagol önerin için :) Fransa da tanidigim yok ama is icin surekli yurt disina seyahat eden bir dayim var listeye ekliyorum ✌ Diger soyledigini ilk defa duydum arastirmalara başlicam
diesel loverdoseMerhabaaa,
Daha önce kullanan varsa bilirler. Baharatlı biraz ağır da olsa hoş bir kokusu var ve en önemli özelliği de afrodizyak etkisi
Benzer kullandığınız bir parfüm varsa önerilerinize açığım. Vanilya, kakao ya da hindistan cevizi gibi esintileri olan parfümlere bayılıyorum.Çiçek kokuları hiçç tarzım değil. Çok pahalı olmayan, etkili ve kokusu tüm
Onu ben de hipnotik poisona çok benzetmiştim Canım senin yorumunu görünce aklıma geldiyves rocher vanilla noir yanlıs yazmadysam ben hypnotic posion a benzettm ama kalıcı deildi cok hos kokusu ...
Tamamdır bunu da not aldım :) diesel severim zaten ama gozden kacirmis olmaliyimdiesel loverdose
ben bunu benzetiyorum
Yves rocher urunlerini tavsiye uzerine deli gibi kullandim bi ara ama bana fazla şişirilmis bir marka gibi geldi hem gereksiz pahalı hem de etkili degil ama parfumlerini denemedim yalan olmasin :)yves rocher vanilla noir yanlıs yazmadysam ben hypnotic posion a benzettm ama kalıcı deildi cok hos kokusu ...
bnde sadce parfümleri kullandm evidence kalıcı ama vanılla noir pek kalıcı olmadı :)pahalı evet yurt dısında vok ucuzmussYves rocher urunlerini tavsiye uzerine deli gibi kullandim bi ara ama bana fazla şişirilmis bir marka gibi geldi hem gereksiz pahalı hem de etkili degil ama parfumlerini denemedim yalan olmasin :)
Merhabaaa,
madem hypnotic posion seviyorsunuz onu en güzel ve kalıcı MAD parfüm yapmıs .. kuzenımm kullanıyorr harika kokuyoo onda bana yakısmadıHipnotik poison eski parfümüm harika bir parfümdür ben genelde kışın kullanırım:) yurt dışından falan almadım açık parfümcülerde var ve orijinal kokusuyla birebir aynı aynı Zaman'da oldukça kalıcı
ewett canm özellkle ten de kaldıkca son notaları tamamen hypnotic gbiydi yanılmamısım :)) demekkii ben vanıllla noir cok sevdm kalıcı olmasa da...Onu ben de hipnotik poisona çok benzetmiştim Canım senin yorumunu görünce aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?