• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hymenoplasti yaptıran izmirde iyi bilinen bir jinekolog?!?

mrb ilgincim,yanlıs hatırlmaıyorsam sen bu islemi daha once yaptırmıstın.eger sakıncası yoksa neden basarısı oldugundan ve o surecten bahseder misin tabi senin icinde sakıncası yoksa.....

teralem,

Ben bu islemi bir yil once yaptirdim..o zaman Dr um zedelenme oldugunu tam birlesme olmadigini 2-3 cm kadar penis basinin girdigini..ille de kanama olsun diyorsan bu islemi yaptirmam gerektigini soyledi..Bende o zaman fleep yontemi denen bu yontemi yaptirdim..2000 tl kadar odeme yaptim.2 ay sonrasi kontrole gittim.Dr her seyin yolunda oldugunu ancak evlenmeden once yine garanti olsun diye kontrole gitmemi istedi..o zamandan bu zamana bir birlikteligim olmadi ama evlenmeden once yine Dr a gidecegim...Yapılan operasyon konusunda endiselerim var..Bu fleep yontemi baya uzun suren bir cerrahi operasyonmus onu ogrendim..kendimde saglıkcıyım bu arada...Benimkisi o kadar uzun surmemisti..O yuzden izmirde guvenilebilecek bir Dr arıyorum...muhtemelen yaza evlenecegim... :2:

ilgin-82
canım senin içine sinmemeiş sanırım sen koontrol ettirt.inşallah tekrar gerek kalmaz.bende bekliyom artık şubatı kurbanlık koyun gibi allah yardımcımız olsun

kadr56,

ne zamandır göremiyorum seni...senin ne oldu kontrol? umarım yolunda gider hersey...anlayabiliyorum seni..Benim icime sinmedi.Soyle sinmedi..yani Belki de diyorum olmamıştır oyle bir sey...Bazı Drlar varmıs bu konuda para almak icin yapıyorlamıs...O yuzden ayrı bir topic actım..Ben o zaman internetten bulmustum Dr u yani tavsiye uzerine gitmemistim..zaten muayene sonrası öğrendim herseyi...Endiselerim bu yuzden..yine diyorum..izmirde bildiginiz guvenilir bir Dr varsa Bana lutfen mesaj atsın....Ben yaptığım hatadan yeterince ders aldım.ileride bununla ilgili olumsuz bir olay yasamak istemiyorum :43:

park sağlık polikiliniği, Karşıyaka Bostanlı'da, Girne Bulvarında eski lunaparkın karşısında. Orası iyi. Dr Hakan bey var, güvenebilirsiniz.

benim şehir dışına çıkma imkanım olmadığı için izmirde yaptırdım.. 15 dk. sürdü... şuan endişeleniyorum ama napalım artık kontrole kaldık... alsancakda ...zaten internette bulursun....

benim şehir dışına çıkma imkanım olmadığı için izmirde yaptırdım.. 15 dk. sürdü... şuan endişeleniyorum ama napalım artık kontrole kaldık... alsancakda ...zaten internette bulursun....

cnm alsancakta hangi doktor ve sonuç nasıl oldu biraz paylaşırmısın...

bu ameliyat gerçekten işe yarıyor mu? ama yarasa da bir erkek vajinanın genişliğinden kızın bakire olup olmadığını anlayabilir bence tabi tecrübeliyse

Benim fasli bi arkadasim..fasta bunu tavuk cigeriyle hallettiklerini soylemisti.birlesmeden once bir kac tane tavuk cigerinin ezilmis kirmizi bolumunu iceri derinlere iktiriyosun..ne kadar dogru bilmiyorun mantikli gelmisti

Back
X