Hymenoplasti hakkında her şey

nryvr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
1
0
Merhaba arkadaşlar, buranın ismini bbc newsin bir videosunda duydum ve sonrasında üye oldum. Üç yıl önce, üniversitedeyken hayatıma biri girdi ve kimsenin sözünü dinlemeyip körü körüne bağlandım. Kendimce baba boşluğunu onun verdiği ancak yapmacık olduğunu göremediğim bir sevgiyle doldurmaya çalıştım ve evleneceğiz zaten sözüne inanıp birlikte oldum. Olayı uzun uzadıya anlatmak istemedim. Çünkü bunu yakın arkadaşıma bile bir yıl içimde tuttup sonra anlattım cesaret edemedim, dile getiremedim. kendisi geçen sene ankaradaydı hallederiz dedi ama ben bursadayım ve yanına gidemedim. Bu süre zarfı içerisinde ankaradaki tek bir doktoru aradım i. Ama sonra burda yazılanları okuyunca farkettim ki araştırma gerekiyor. Hymenoplasti hakkında detaylı bilgiye sahip biri varsa yardımcı olup bana ulaşabilir mi acaba rica etsem

Son düzenleme:
Merhabalar bende yaptırmayı düşünüyorum çok araştırdımama hala geçicimi kalıcımı bilemiyorum kalıcıda yaptıktan sonra çok dikkat etmek gerekiyor sende bursadaymışsın süreçle ilgili banada bilgi verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…