Merhaba çok teşekkür ederim benim iyileşme sürecim bitti dünde kontrol um vardı gittim fotoğraf çekmiş hoca önceyi ameliyat tan sonrayi bide ben gidince o halini çekti gayet kapalı biçimde idi benim içim çok rahat
Lobiplasti olan var mı kadın Doğum dr mu yapıyor yoksa estetik dr mu fiyatı ne acaba
Ben 14 aralıkta yaptırdım bugün 32. Günüm ama kontrol işi bitti artık oyuzden gün saymayi birakicam. Şişli med ı de duydum senin basarili oldu mu peki bakınca kapalı gözüküyor mu. Harun bey Evet pahalı ama bulunduğum durumdan pskolojik olarak kurtulmam için 10 binde gerekse verirdim
Kim yapıyor acaba hiç bilgimm yok devlet karşılıyor mu acabaBende düşündüm ama o amelıyat tan korktum ;/
Kim yapıyor acaba hiç bilgimm yok devlet karşılıyor mu acaba
Fazlasıyla rahatsızım yüksek ihtimal yaptırırım
Öyle mi ben gibi sıkıntılar olabbilir ki küçük bi operasyon sonuçta görüntü kirliliğinden başka biiy değilBende rahatsızım ama yan etkileri varmıs ondan dolayı korktum
Öyle mi ben gibi sıkıntılar olabbilir ki küçük bi operasyon sonuçta görüntü kirliliğinden başka biiy değil
Pek değil ama cidden rahatsızım yüksek ihtimal şimdi olmasa bile bi süre sonra illa yaptırırım
Merhaba arkadaşlar bir ay önce harun özkan bey e hymenoplasti ameliyatı oldum gayet başarılı geçti kontrole de gittim hiç bir sorun yok eğer sorunuz varsa sorabilir siniz. (Ücreti 4.000tl ödedim). Harun özkan hocayi düşünen varsa aklında soru olan varsa ozelden yazabilir
Teşekkür ederim. Sizede gecmis olsun. Evet pahalı fakat yaptığı işlem güzel. Doktor tercihimden memnunumCok pahaliymis. Ben cok daha azina anlastim ve baska operasyonlar da yaptirmayi dusunuyorum.
Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?