Merhaba,
Geçmiş olsun. Sakıncası yoksa bu operasyonu kine ve ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
Ayrıca hastanede mi yoksa muayenehane de mi yapıldı?
oncelikle gecmis olsun canim.benim boyle bir sorunum yok ama yinede destek olmak icin yazmak istedim.vajinusmus degilsin bencede.belki operasyonu gecireli kisa sure oldugu icin canin yaniyordur.birde 2 yildr iliskiye girememissin ya.onunda verdigi bir heyecan panik vardir icinde ilk sefer olacagi icin.kendini kasiyorsundr oyuzdende agri oluyordur.ilk gece benimde agrim olmustu kendimi kastigim icin.sonra bir kac ay daha devam etti bu agrilar...panik yapma canim hersey yoluna girer :teselli:
Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim..Evlendiğim ilk günler gerdeğe giremedim.eyvahedigeldismile
Bunu da heyecan ve korkuya bağladım. Daha sonraları bende iyice panik havası başladı.
Sürekli kendimi kasıyorum ve ilişkiye izin veremiyorum çünkü bi terslik vardı emindim acaba vajinismusmuyum diye de baya korktum.
Sonra bi jinekoloğa gittim bana ' Mikroperfore hymen' olduğumu söyledi yani zarın ortasındaki deliğin çok küçük olması ve cerrahi müdahale ile açılması gerekebileceğini söyledi aslınde ilişkiye girmem imkansız değilmiş fakat sonrasında çok ağrı çekermişim.
2yıl boyunca ilişkiye girmeye çalıştım fakat gerçekten daha vajinanın girişine geldiğinde inanılmaz bi ağrı oluyodu eyvahedigeldismile
2 hafta önce bu operasyonu geçirdim vajinayı uyuşturuyolar ve kızlığı alıyolar çok fazla bi ağrı hissetmedim uyuşuk olduğu için zaten kafanı baya güzelleştiricek bi ilaç enjekte ediyolar sana tabi istersen yada gerekirse sarhoş gibi oluyosun deli gibi sırıtıp duruyodum o esnada sempatiksalakcinni..Tabi hiç bi şey hissetmiyo değilsin eliyle yaptığı herşeyi hissediyosun..sana bi ilaç veriyo ve 1 hafta sonra ilişkiye girmeni öneriyo 3 gün kanamam falan oldu tam popomun üstüne oturamadım falan..
Velhasılkelam benim sorunum şimdi şu ' geçen hafta ilişkiye girmek istedim ama kendimi çok kastım ve ağrım oldu kendimi kastığım için yine olmadı yine olmadı vajinismus değilim zaten olsam doktor bana bu işlemi yapmazdı napcam bilmiyorum fisfisfis
Artık saçma sapan şeyler geliyo aklıma iyice bi içim kafam on numara olsun bu şekilde kasmamış olurum :sinifsinif:
Aranızda benim gibi derdi olan arkadaşlar varsa lütfen beni aydınlatsın
.............
mrb kizlar bende de kalın kızlık zarı varmış ben de özelde 400liraya oldum ama benim ameliyat sırasında çok kanamam olduğu için dikiş atmak zorunda kalınmış o yüzden tedavi süreci uzadı bi hafta geçti hala otururken acım oluyo ve dikişler daha düşmediameliyattan sonraki ilişkilerde düzelme oldu mu şimdi rahat girebiliyo musunuz ilişkiye?.
Bende bu operasyonu olacagım. Hangi hastanede oldunuz acaba. Bana özel hastaneler çok uçuk fiyatlar verdide.Birde ne kadar yattınız hastanede yada yattınızmı?
Tesekkur ederim cevap icin.. Bende olacagim devlet hastanesinde muayene oldum. 3-4 hastanede yatacaksin cok zorlu bisi fln diye anlatinca bayagi korkmustum.Ben Kütahya özel anadolu hastanesinde oldum ameliyatı ve çok kısa sürdü zaten genel anestezi yaptılar 15dk sonra beni uyandırdılar yarım saat dinlendikten sonra eve gittim. 400liraya oldum bu ameliyatı ilk iki hafta batma yanma oturmada zorluk çektimçünkü dikiş atmışlar kanama olduğu için şimdi rahatım çok şükür
Merhaba bende yeni operasyon gecirdim.kafamda buyuttugum kadar canim acimadi operasyon olurken. Hatta hoc bisey hissetmedim şükür ama hala iliskiye girme korkusu var maalesefÇok eskı bır konuymus ama ben oldum yardımcı olablırm yeni oldum bu konuda ınsanları bılınclendırmek ıstyorum
Canim ne zaman oldun sen kac dikis oldu bende haftaya olacagim ama çalışıyorum cuma gunu olucam bu operasyonu ptsye kadr iyileseblirmiyimMerhaba bende yeni operasyon gecirdim.kafamda buyuttugum kadar canim acimadi operasyon olurken. Hatta hoc bisey hissetmedim şükür ama hala iliskiye girme korkusu var maalesef
Ameliyattan sonra ilişkiye girebildiniz mi pekimerhaba. ben de bu ameliyatı oldum. sanırım 10 dk falan sürdü. hiçbirşey hissetmedim, 1 saat hastanede tutup gönderdiler. Bahçeci Fulyada oldum 1.400 TL . Memorial Şişli ye fiyat sordum 7000-7500 TL fiyat verdiler. Acıbadem International 6.000 TL fiyat verdi. 3 hafta sonra ilişkiye girebilirsiniz, ilk gün kanama oluyor, sonra olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?