• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hymenektomi olan varmııı(kızlık zarının cerrahi operasyonla alınması)

CGDM85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
454
0
96
İstanbul
Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim..Evlendiğim ilk günler gerdeğe giremedim.eyvahedigeldismile

Bunu da heyecan ve korkuya bağladım. Daha sonraları bende iyice panik havası başladı.
Sürekli kendimi kasıyorum ve ilişkiye izin veremiyorum çünkü bi terslik vardı emindim acaba vajinismusmuyum diye de baya korktum.

Sonra bi jinekoloğa gittim bana ' Mikroperfore hymen' olduğumu söyledi yani zarın ortasındaki deliğin çok küçük olması ve cerrahi müdahale ile açılması gerekebileceğini söyledi aslınde ilişkiye girmem imkansız değilmiş fakat sonrasında çok ağrı çekermişim.

2yıl boyunca ilişkiye girmeye çalıştım fakat gerçekten daha vajinanın girişine geldiğinde inanılmaz bi ağrı oluyodu eyvahedigeldismile

2 hafta önce bu operasyonu geçirdim vajinayı uyuşturuyolar ve kızlığı alıyolar çok fazla bi ağrı hissetmedim uyuşuk olduğu için zaten kafanı baya güzelleştiricek bi ilaç enjekte ediyolar sana tabi istersen yada gerekirse sarhoş gibi oluyosun deli gibi sırıtıp duruyodum o esnada sempatiksalakcinni..Tabi hiç bi şey hissetmiyo değilsin eliyle yaptığı herşeyi hissediyosun..sana bi ilaç veriyo ve 1 hafta sonra ilişkiye girmeni öneriyo 3 gün kanamam falan oldu tam popomun üstüne oturamadım falan.. :utangac:

Velhasılkelam benim sorunum şimdi şu ' geçen hafta ilişkiye girmek istedim ama kendimi çok kastım ve ağrım oldu kendimi kastığım için yine olmadı yine olmadı vajinismus değilim zaten olsam doktor bana bu işlemi yapmazdı napcam bilmiyorum fisfisfis

Artık saçma sapan şeyler geliyo aklıma iyice bi içim kafam on numara olsun bu şekilde kasmamış olurum :sinifsinif:

Aranızda benim gibi derdi olan arkadaşlar varsa lütfen beni aydınlatsın
:Saruboceq:

Merhaba,

Geçmiş olsun. Sakıncası yoksa bu operasyonu kine ve ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Ayrıca hastanede mi yoksa muayenehane de mi yapıldı?

Merhaba,

Geçmiş olsun. Sakıncası yoksa bu operasyonu kine ve ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Ayrıca hastanede mi yoksa muayenehane de mi yapıldı?

kadın doğum uzmanı yaptı...350 tl özel bi hastanede cnm ilk önce kontrol ediyo seni eğer gerçekten böyle bi sorunun varsa yapıyo

oncelikle gecmis olsun canim.benim boyle bir sorunum yok ama yinede destek olmak icin yazmak istedim.vajinusmus degilsin bencede.belki operasyonu gecireli kisa sure oldugu icin canin yaniyordur.birde 2 yildr iliskiye girememissin ya.onunda verdigi bir heyecan panik vardir icinde ilk sefer olacagi icin.kendini kasiyorsundr oyuzdende agri oluyordur.ilk gece benimde agrim olmustu kendimi kastigim icin.sonra bir kac ay daha devam etti bu agrilar...panik yapma canim hersey yoluna girer :teselli:

oncelikle gecmis olsun canim.benim boyle bir sorunum yok ama yinede destek olmak icin yazmak istedim.vajinusmus degilsin bencede.belki operasyonu gecireli kisa sure oldugu icin canin yaniyordur.birde 2 yildr iliskiye girememissin ya.onunda verdigi bir heyecan panik vardir icinde ilk sefer olacagi icin.kendini kasiyorsundr oyuzdende agri oluyordur.ilk gece benimde agrim olmustu kendimi kastigim icin.sonra bir kac ay daha devam etti bu agrilar...panik yapma canim hersey yoluna girer :teselli:

ben ümidimi yitirdim benim gibi aynı durumu yaşayan var ve 4 yıldır hala vajinismus eyvahedigeldismile Allahım bende vajinismusum senağlama

merhaba
aranıza yeni katıldım yaklaşık 5 aylık evliyim Mikroperfore hymen olduğumu söyledi doktorum ( özel hastanede ) 6.000 TL para istediler operasyon için... olsammı olmasammı kararsız kaldım? Bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı?

Mikroperfore hymen, zarın deliğinin küçük olması sanırım. adet düzensizliği mi yoksa başka bir sebpten mi (ağrılı ilişki vs.) alınması öngörüldü? 6000 tl biraz fazla geldi bana. işlemi yaptırmadan güvenilir bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim.

mrb kizlar bende de kalın kızlık zarı varmış ben de özelde 400liraya oldum ama benim ameliyat sırasında çok kanamam olduğu için dikiş atmak zorunda kalınmış o yüzden tedavi süreci uzadı bi hafta geçti hala otururken acım oluyo ve dikişler daha düşmedi :( ameliyattan sonraki ilişkilerde düzelme oldu mu şimdi rahat girebiliyo musunuz ilişkiye?.

Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim..Evlendiğim ilk günler gerdeğe giremedim.eyvahedigeldismile

Bunu da heyecan ve korkuya bağladım. Daha sonraları bende iyice panik havası başladı.
Sürekli kendimi kasıyorum ve ilişkiye izin veremiyorum çünkü bi terslik vardı emindim acaba vajinismusmuyum diye de baya korktum.

Sonra bi jinekoloğa gittim bana ' Mikroperfore hymen' olduğumu söyledi yani zarın ortasındaki deliğin çok küçük olması ve cerrahi müdahale ile açılması gerekebileceğini söyledi aslınde ilişkiye girmem imkansız değilmiş fakat sonrasında çok ağrı çekermişim.

2yıl boyunca ilişkiye girmeye çalıştım fakat gerçekten daha vajinanın girişine geldiğinde inanılmaz bi ağrı oluyodu eyvahedigeldismile

2 hafta önce bu operasyonu geçirdim vajinayı uyuşturuyolar ve kızlığı alıyolar çok fazla bi ağrı hissetmedim uyuşuk olduğu için zaten kafanı baya güzelleştiricek bi ilaç enjekte ediyolar sana tabi istersen yada gerekirse sarhoş gibi oluyosun deli gibi sırıtıp duruyodum o esnada sempatiksalakcinni..Tabi hiç bi şey hissetmiyo değilsin eliyle yaptığı herşeyi hissediyosun..sana bi ilaç veriyo ve 1 hafta sonra ilişkiye girmeni öneriyo 3 gün kanamam falan oldu tam popomun üstüne oturamadım falan.. :utangac:

Velhasılkelam benim sorunum şimdi şu ' geçen hafta ilişkiye girmek istedim ama kendimi çok kastım ve ağrım oldu kendimi kastığım için yine olmadı yine olmadı vajinismus değilim zaten olsam doktor bana bu işlemi yapmazdı napcam bilmiyorum fisfisfis

Artık saçma sapan şeyler geliyo aklıma iyice bi içim kafam on numara olsun bu şekilde kasmamış olurum :sinifsinif:

Aranızda benim gibi derdi olan arkadaşlar varsa lütfen beni aydınlatsın
.............

Canım sende dikiş var mıydı bende operasyonda dikiş attılar iki hafta olcak hala batma ve acı oluyo ara ara.. dikişler de düşmedi gitti galiba sende böyle bi sorun oldu mu olan varsa yardımcı olsun lütfen endişeleniyorum

mrb kizlar bende de kalın kızlık zarı varmış ben de özelde 400liraya oldum ama benim ameliyat sırasında çok kanamam olduğu için dikiş atmak zorunda kalınmış o yüzden tedavi süreci uzadı bi hafta geçti hala otururken acım oluyo ve dikişler daha düşmedi :( ameliyattan sonraki ilişkilerde düzelme oldu mu şimdi rahat girebiliyo musunuz ilişkiye?.

Bende bu operasyonu olacagım. Hangi hastanede oldunuz acaba. Bana özel hastaneler çok uçuk fiyatlar verdide.Birde ne kadar yattınız hastanede yada yattınızmı?

İlk ilişki denemelerinde kanamanın olmusmuydu hic bir turlu birleşme olmusmuydu. Kızlık zarın genişledi artik kndi ne problem yapma ve acimayacağını düşün senin ağzın yandigi icin şuan tedirginsin o kadar kocanida dusunmelisin ve ona bunu yapmamalisin artik diyorum..

Son düzenleme:
Bende bu operasyonu olacagım. Hangi hastanede oldunuz acaba. Bana özel hastaneler çok uçuk fiyatlar verdide.Birde ne kadar yattınız hastanede yada yattınızmı?

Ben Kütahya özel anadolu hastanesinde oldum ameliyatı ve çok kısa sürdü zaten genel anestezi yaptılar 15dk sonra beni uyandırdılar yarım saat dinlendikten sonra eve gittim. 400liraya oldum bu ameliyatı ilk iki hafta batma yanma oturmada zorluk çektimçünkü dikiş atmışlar kanama olduğu için şimdi rahatım çok şükür

Ben Kütahya özel anadolu hastanesinde oldum ameliyatı ve çok kısa sürdü zaten genel anestezi yaptılar 15dk sonra beni uyandırdılar yarım saat dinlendikten sonra eve gittim. 400liraya oldum bu ameliyatı ilk iki hafta batma yanma oturmada zorluk çektimçünkü dikiş atmışlar kanama olduğu için şimdi rahatım çok şükür
Tesekkur ederim cevap icin.. Bende olacagim devlet hastanesinde muayene oldum. 3-4 hastanede yatacaksin cok zorlu bisi fln diye anlatinca bayagi korkmustum.

Çok eskı bır konuymus ama ben oldum yardımcı olablırm yeni oldum bu konuda ınsanları bılınclendırmek ıstyorum

Merhaba bende yeni operasyon gecirdim.kafamda buyuttugum kadar canim acimadi operasyon olurken. Hatta hoc bisey hissetmedim şükür ama hala iliskiye girme korkusu var maalesef
Canim ne zaman oldun sen kac dikis oldu bende haftaya olacagim ama çalışıyorum cuma gunu olucam bu operasyonu ptsye kadr iyileseblirmiyim :( cok zor bi dert ya 1 bucuk senelik evliyim hayat bize zindan oldu diyeblirim allah kimseye vermesin

merhaba. ben de bu ameliyatı oldum. sanırım 10 dk falan sürdü. hiçbirşey hissetmedim, 1 saat hastanede tutup gönderdiler. Bahçeci Fulyada oldum 1.400 TL . Memorial Şişli ye fiyat sordum 7000-7500 TL fiyat verdiler. Acıbadem International 6.000 TL fiyat verdi. 3 hafta sonra ilişkiye girebilirsiniz, ilk gün kanama oluyor, sonra olmuyor.

merhaba. ben de bu ameliyatı oldum. sanırım 10 dk falan sürdü. hiçbirşey hissetmedim, 1 saat hastanede tutup gönderdiler. Bahçeci Fulyada oldum 1.400 TL . Memorial Şişli ye fiyat sordum 7000-7500 TL fiyat verdiler. Acıbadem International 6.000 TL fiyat verdi. 3 hafta sonra ilişkiye girebilirsiniz, ilk gün kanama oluyor, sonra olmuyor.
Ameliyattan sonra ilişkiye girebildiniz mi peki

Merhaba konuşma üzerinden seneler geçmiş ama yine de şansımı deneyim :) dört gün önce vajina estetiği oldum. Ameliyattan sonra doktorum zarın çok kalın evlendikten sonra alalım dedi. Sizin lazerle mi alındı, sonrasında ilişki kolay oldu mu, pişman oldunuz mu, süreciniz nasıldı anlatabilir misiniz

Merhabalar bende bu ameliyatı yaklaşık bir hafta falan önce oldum.2 aylık evliyim bir sıkıntı olduğunu anlayınca bir uzmana gözüktüm.Kızlık zarımın çok kalın olduğunu söyledi doktor.Daha sonra gün belirleyip ameliyat oldum.Ameliyat lokal anestezi altında oluyor .Hicbirsey hissetmiyor ve hatırlamıyorsunuz.Ameliyattan sonra normal hayatıma devam ediceğimi ağrım falan olmayacağını söylemişti doktor ama öylede olmadı.Bugün 7.günüm kanamam yeni durdu.Zaten sızıntı şeklinde oluyor öyle regl gibi değiliz hafif hafif oluyorsunuz.Ama oturmada kalkmada hep sıkıntı yaşıyordum yeni yeni kendime geliyorum.Eğilirken falan hala dikkat etmem gerekiyor.Kişiden kişiye değişiyor galiba .Yada ben ameliyattan sonra hemen kalkıp eve geldim ondanda olabilir.Olacaklar varsa bir kaç saat hastanede dinlenin öyle çıkın .Ve doktor bize 5.veya 6.günde ilişki ye girin dedi fakat ben daha yeni yeni oturabiliyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim.Fiyat olarak da herşey dahil 3.400 Tl tuttu.

Back