How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hymen (kızlık) muaynesine gidicem?

Okyanus1993

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
1
0
16
Eskişehir
Tam bi cinsel ilişki yaşamadım , Daha doğrusu yaşayamadım , genişlemesi için sadece biraz parmak girdi. Ama diğeri hiç girmedi denemedik . ilersi olmadı, kanda gelmeyince şüpheye düştüm, bozuldu mu bozulmadı mı diye (parmaktan dolayı). Sadece merak ediyorum.
Özel hastaneye muayneye gidicem yarın, Sigorta bilgileri çıktığı için ilerde sorun yaratır mı bilemiyorum. Kayıt altına alınan sadece bölüm + tarihtir ve etik olarak gizli kalınır diye düşünüyorum , babamın üstünden görünüyorum sigortada. Reşitim , Bu bilgi aileme ulaşabilir mi ?

(Benzer konuları okuduğumda konuyu çok saptırarak yorumlayanları gördm , sadece konu hakkında düşüncesi olan yorumlasın)

EDİT : Muayne sonucumda kızlığıma hiç bi zarar gelmediğini öğrendim. Bu da bana ders oldu :)

Son düzenleme:
canım bu bilgiler ailene görünmez. tedavin için babanın maaşından bir kesinti olacaksa maaş ekstresinde sadece sağlık gideri yazar.ben de çalışana kadar babam üzerinden bakıldım. böyle bi durumum olmadı ama gittiğim diğer hiçbir doktor öyle ayrıntılı olarak yazmıyodu.

Back