Hydro Peel Nedir ? (www.Estetik.tc bülten)

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.485
CİLT BAKIMINDA DEVRİM

Hızlı, acısız, operasyona gerek kalmadan çok etkili bir biçimde cildinizi
yenileyen ve cilt bakımı yapan göz morluklarını gideren cildinizi
gençleştiren teknolojik cihazımız şimdi Türkiye’de Este Klinik’te

Hydro Peel Nedir?
Hızlı, acısız, lekesiz, ameliyatsız, herhangi bir kimyasal madde
kullanmadan nazikçe yapılan doğal peeling yöntemidir.Diğer peeling
yöntemleri kadar tesirli ve yan etkisi yoktur.Ciltteki ilk uygulamadan
itibaren ayırtedilebilir bir yumuşaklık sağlar.Ayrıca şeffaf ve parlak bir
cilde sahip olmak için en yeni cilt bakımı yöntemi olmakla birlikte yüksek
basınçlarda hekimler tarafından uygulanan acısız leke yapmayan nazik
peeling tedavisidir.

Arındırır
Cildinizin doğal güzelliğini engelleyen , ölü hücre tabakasını cildinizden
uzaklaştırırken cilt detoxu yapar.

Nemlendirir
Cildinizi soğutan ve rahatlatan hydro akımlarla cildin nemlendirilmesini
ve hidrate edilmesini sağlar.

Nefes Aldırır
Cildin en alt tabakasına kadar oksijen göndererek derin temizlik yapar.

Sıkılaştırır
Yeni kolajen üretimine yardımcı olarak yılların ve yerçekiminin yarattığı
sarkmalarda anti-aging etki sağlar.

Mucize cihaz Hydropeel hakkında videomuzu aşağıdaki adresten
izleyebilirsiniz:
Link Silinmiştir.

Op. Dr Yakup AVŞAR (Estetik Plastik Cerrah)
Uzman Dr. Eylem Acar (Dermatolog)
Telefon: 0212 270 09 93
Levent Cad. Üstzeren sk.
Villa:7 No:7 1.Levent / İstanbul
www.estetik.tc

ben yaptırdım geçen hafta,haftaya tekrar gideceğim,hakikaten mucize gibi birşey bu,bebek gibi oldu yüzüm,bende derdim güzel ciltli birini görünce bunlarım cildi nasıl böyle porselen gibi ışıldıyor diye,meğer böyle uygulamarlaymış kaydirigubbakcemile3

göz altı morlularına iyi geldimi canım geçen bir güzellik merkezinde konuştum göz altında kabuklanma yapıyormuş başta sonra düzeliyor dedi kız fiyatı konusundada bilgi verirsen sevinirm....

evet canım benimde sorunum göz altı morluklarım,kabuklaşma falan oladı benim cildimde,ilk birkaç saat kızardı,allerjik reaksiyon gösterdi zannettim ama sonra geçti,bir sonraki gün çok güzel hissettim,ayın 13ünde tekrar yaptıracağım daha detaylı yazarım sana,boyun ve dekolte bölgem pütür pütür oluyordu benim ama şimdi çok iyi görünüyor,ben çok memnun kaldım açıkçası,fiyatı 200tl miş ama ben yakup beyin hastası olduğum için 150 lira ödedim
hiiç yaşlanmıycam galiba kaydirigubbakcemile3

bende istiom bundan..:KK70: ama benim cildim cok hassas...acaba zarar verirmi cildime?...

tumenacım benimde cildim çok hassas ama bu gerçekten mucize gibi bişey,ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim canım,tam bizlik bişey zemuszemus

tumenacım benimde cildim çok hassas ama bu gerçekten mucize gibi bişey,ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim canım,tam bizlik bişey zemuszemus

uh ah süper...peki ayda bi kez falanmi yaptirilio?...yada senede bir iki kez mi...:KK70:

tumenam cilt durumuna göre karar veriyorlarmış buna canım,eğer çok sorunlu,yaşlı ve yorgunsa seans sayısı artıyor,senede birkaç kez yapılıyor sanırım,boyun,dekolte ve ellerdede çok iyi sonuç veriyormuş,ışıl ışıl ve daha geç daha fresh oluyor,ben ilk seferde bile farkettim,o yüzden diyorumya yaşlanmıcaz biz kaydirigubbakcemile3

tumenam cilt durumuna göre karar veriyorlarmış buna canım,eğer çok sorunlu,yaşlı ve yorgunsa seans sayısı artıyor,senede birkaç kez yapılıyor sanırım,boyun,dekolte ve ellerdede çok iyi sonuç veriyormuş,ışıl ışıl ve daha geç daha fresh oluyor,ben ilk seferde bile farkettim,o yüzden diyorumya yaşlanmıcaz biz kaydirigubbakcemile3

iyimis valla...benim cilt hep sorunluydu ama ameliyattan sonra tamamen igrenclesti...:KK43:
yaslanmaya karsi savas actin demek...:KK70:

almanyada bulamadim bunu...:S artik tr gelisleri yaptircam...:KK70:

valla tumenacım yaş 30a gelince insan yaşlanmaktan korkuyormuş demekki,şimdi ödüm kopuyor biyerlerim kırışacak sarkacak diye :kedi:

valla tumenacım yaş 30a gelince insan yaşlanmaktan korkuyormuş demekki,şimdi ödüm kopuyor biyerlerim kırışacak sarkacak diye :kedi:

orasi öyle canim...bende 30a gelene kadar burundan baska ameliyat olmam derdim...ama simdi yüz germeye taktim...:KK70: belli süre sonra gögüsler silikonlanir...vs. vs. vs...:KK70:

oksijenle cildi temizliyor ama izlere bağlıdır sanırım,gidip bir göstemek lazım,sivilce izleri içinde ayrı yöntemler var