M mavi21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #1 Merhaba arkadaşlar hyamax elmacık kemiği dolgusu yaptıran var mıdır? Ben daha önce iki defa juvaderm yaptırdım çok çabuk eridi bu dolgunun kalıcılığı nasıldır? Yardımcı olabilir misiniz kızlar.
Merhaba arkadaşlar hyamax elmacık kemiği dolgusu yaptıran var mıdır? Ben daha önce iki defa juvaderm yaptırdım çok çabuk eridi bu dolgunun kalıcılığı nasıldır? Yardımcı olabilir misiniz kızlar.
M mavi21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #2 Kızlar yardımcı olabilir misiniz ? Yaptıran yok mu?
meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 22 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #3 Ben yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yapay durur top gibi olur diye. Sizin yaptırdığiniz nasil oldu?
Ben yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum yapay durur top gibi olur diye. Sizin yaptırdığiniz nasil oldu?
M mavi21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #4 Ben daha önce juvaderm voluma yaptırıyordum... hiçbir fark gözlemlemedim ben yanakta çok doğal durdu... size ne kadar fiyat verdiler...
Ben daha önce juvaderm voluma yaptırıyordum... hiçbir fark gözlemlemedim ben yanakta çok doğal durdu... size ne kadar fiyat verdiler...
meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #5 Berxedan Jiyane .!.: Ben daha önce juvaderm voluma yaptırıyordum... hiçbir fark gözlemlemedim ben yanakta çok doğal durdu... size ne kadar fiyat verdiler..vu kiz Genişletmek için tıkla...
Berxedan Jiyane .!.: Ben daha önce juvaderm voluma yaptırıyordum... hiçbir fark gözlemlemedim ben yanakta çok doğal durdu... size ne kadar fiyat verdiler..vu kiz Genişletmek için tıkla...
meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #6 Bu kiz yalanci. Kendisi dolgu firmasida calisiyormus. Bu fotografda baska yerde var. Bebde inanmis sormustum. Burda da kimseye guvenemiyecegiz artik.
Bu kiz yalanci. Kendisi dolgu firmasida calisiyormus. Bu fotografda baska yerde var. Bebde inanmis sormustum. Burda da kimseye guvenemiyecegiz artik.
M mavi21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #7 meryem233 .!.: Bu kiz yalanci. Kendisi dolgu firmasida calisiyormus. Bu fotografda baska yerde var. Bebde inanmis sormustum. Burda da kimseye guvenemiyecegiz artik. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım ???
meryem233 .!.: Bu kiz yalanci. Kendisi dolgu firmasida calisiyormus. Bu fotografda baska yerde var. Bebde inanmis sormustum. Burda da kimseye guvenemiyecegiz artik. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım ???
meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #8 meryem233 .!.: Bu kiz yalanci. Kendisi dolgu firmasida calisiyormus. Bu fotografda baska yerde var. Bebde inanmis sormustum. Burda da kimseye guvenemiyecegiz artik. Genişletmek için tıkla...
meryem233 .!.: Bu kiz yalanci. Kendisi dolgu firmasida calisiyormus. Bu fotografda baska yerde var. Bebde inanmis sormustum. Burda da kimseye guvenemiyecegiz artik. Genişletmek için tıkla...
meryem233 Allah herkesin kalbine göre versin. Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavi21 #9 Konu sahibi yalan söylüyor. Aslinda boyle bir islem yaptirmamis. Reklam amacli burda