Transparan sürünce hafif renk verir, daha çok yaz aylarında kullanılır, lipstik tarzı. Ikinci eklediklerimden maybelline pembe öyle. Diğerleri gösterilen renkte oluyor sürünce. Daha koyu.hmm anladım canım da transparan dediğin nedir onu anlayamadım ?
hmm anladım çok hoşuma gitti nlar ondan sordum teşekkürler :)Transparan sürünce hafif renk verir, daha çok yaz aylarında kullanılır, lipstik tarzı. Ikinci eklediklerimden maybelline pembe öyle. Diğerleri gösterilen renkte oluyor sürünce. Daha koyu.
Evet orjinal, yazın Almanya'dan Douglas' tan aldırmıştım.Narciso Rodriguez orjinalmidir acaba nerden almıştınız ?
Telefonda bir sıkıntı oluyor sanırım. o kadar zor yükledim ki. yine de uğarşıyorum. birkaç tane de ayakkabı var. 36-37-38 numaralar. hatta şimdilik sadece 38 i yükleyebildi. diğerleri için uğraşıyorum.Başka ekleyeceğin ürün var mı canım ?
bu deri yelek hangi bedene uyumlu
yeşil tulum m bedene uyar mı?üst tarafı düz yeşil olan kısmı penye mi?esnek mi?
Dun bir arkadaş ayirtmisti. Dt tekstilin bir markasi. Kardesim kullanıyor, memnun. Benim yeterince var kullandığım, evde depolamaya da yer olmadığı için satıyorum.cnm nevresim takımı hangi marka