hy_patia'nın Butiği

hmm anladım canım da transparan dediğin nedir onu anlayamadım ?
Transparan sürünce hafif renk verir, daha çok yaz aylarında kullanılır, lipstik tarzı. Ikinci eklediklerimden maybelline pembe öyle. Diğerleri gösterilen renkte oluyor sürünce. Daha koyu.

Transparan sürünce hafif renk verir, daha çok yaz aylarında kullanılır, lipstik tarzı. Ikinci eklediklerimden maybelline pembe öyle. Diğerleri gösterilen renkte oluyor sürünce. Daha koyu.
hmm anladım çok hoşuma gitti nlar ondan sordum teşekkürler :)

Merhabalar
Narciso Rodrigez'in seri numarasının fotosunu alabilir miyim acaba? Son kullanma tarihine bakmak istiyorum da.
Şişenin altında bulunuz.

Herkese günaydın,
bugün dolabımdan birkaç parçayı yükledim, umarım beğenirsiniz.

Kotondan almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Beyaz bir pantolonum vardı onunla kombinliyordum. 10tl.

Bershka dan alındı. Straplez bluz, nutuk gibi bir kumaşı var. Çok şık bir gün kullanırım diye aldım ama hiç giyilmedi. 10tl.

Crispinodan alındı. 38 beden 2 ya da 3 kere kullandım. Dolapta durduğu için kırışmış, ütüleyip tekrar çekebilirim. Her biri 7 tl.

Bu da yelegim, 2.gömleğin üzerine 1 kere giydim. 10 tl.

Deri yelek, yine belki kullanırım diye aldıklarından, kullanmadan duruyor. 10 tl.

Eklentiler

• 20150220_083533.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 142
  • 20150220_083618.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 107

Batik ten s beden bir tulum. Severek aldım bir kere konserde, bir kere de okulda bir törende giydim. 10 tl.

2 beden yazıyor ama 36 bedene uyumlu. Beyaz dar pantolon ya da taytla cok hos duruyor. 10tl.

bu deri yelek hangi bedene uyumlu
yeşil tulum m bedene uyar mı?üst tarafı düz yeşil olan kısmı penye mi?esnek mi?

Birkaç tane de ayakkabı...
Başka ekleyeceğin ürün var mı canım ?
Telefonda bir sıkıntı oluyor sanırım. o kadar zor yükledim ki. yine de uğarşıyorum. birkaç tane de ayakkabı var. 36-37-38 numaralar. hatta şimdilik sadece 38 i yükleyebildi. diğerleri için uğraşıyorum.
beğenerek aldım ama neden 38 almışım hatırlamıyorum. birkaç defa denedim ama büyük geliyor bana. 20 tl.

bu deri yelek hangi bedene uyumlu

yeşil tulum m bedene uyar mı?üst tarafı düz yeşil olan kısmı penye mi?esnek mi?

üzerinde 38 yazıyor, benden bir beden büyük arkadaşımda daha şık duruyor.(ben 36 yım, arkadaşım 38 onunla bir örnek almıştık. o devamlı kullanıyor)
tulumun yeşil kısmı penye, şimdi baktım da esniyor. zaten bana çok oturmadı. içinde zayıf kaldım.

telefonumda bir sıkıntı oldu sanırım. sayfayı açıp geri atıyor. resimleri bilgisayara alıp ordan devam edeceğim. ancak biraz müsade istiyorum. çocuklara bakmam gerek.

deri yelek,yeşil tulum,tupper suluk.bunlar için toplam fiyat istiyorum.bedenim m beden,tulumda hala kararsızım ama rengi hoşuma gitti,umarım bana olur.

36 numara. az kullanıldı. 15 tl.

37 numara. Kullanıldı. 10tl.

37 numara. Bir kere mezuniyette, bir kere de düğünde giyildi. Eski bir model. 5 tl.

Hiç kullanılmayan küçük abiye çanta. 10cm-20cm boyutlarında. 5 tl.

Ancak girebildim canim kusura bakma annem dun almis nevresim takimi birbirimizden habersiz olunca boyle oldu
Bol satislar baska sefere alisveris yapariz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…