hy_patia'nın Butiği

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.173
Yeni ürünlerle birlikte, önce kozmetik:

Ev için kişisel:

Giyim-kuşam:
Yeni ürünleri 6-7. sayfalara ekledim, pantolon, tayt, ceket, tunik, elbise, kazak...

Son düzenleme:
Öncelikle makyaj malzemelerimden başlayayım. Kullanırım diyerek aldığım kırmızı rujlarım. Soldan sağa Golden Rose, Loreal, Avon, Deborah. Sondaki birkaç kez kullanıldı, diğerleri kullanılmadı. Her biri 5 tl.

Essence marka siyah-gri far, belki gölge yaparım diye almıştım, sadece denendi. 5 tl.

Beyu marka açık pembe far. Başka rengini kullanıyorum bu ton bana yakışmadı. 10 tl.

Ruby Rose (Türkiye'de var mı bilmiyorum, Bulgaristan'dan getirtmiştim. Kendi fırçasını kullandığım için yanındaki fırçaları da göndereceğim.) Marka far paleti. Bir kaç rengi az kullanıldı. 10 tl.

Maybelline fırça seti, çantasıyla. Far fırçasını kullandığım için yerine başka koydum. Diğerleri hiç kullanılmadı. 10 tl.

Deborah mat mı canım mat olan varmı aralarında

Deborah mat 03 atomic red. Kahverengine çalan bir kırmızı. Yeterince de mat. Digerleri daha parlak özellikle ilk ikisi.
Eklediklerine de bakıcam Deborah ve Loreali düşünüyorum mor gibi var mı ruj ya da parfüm Yüksek bel pantolon yazlık elbise falan

Lancome göz alti kremi. 5ml. Maskara ve temizleyicisi ile set içinde almıştım. Diğer ikisini kullanıyorum, başka krem kullandığım için bu kaldı. 7 tl.

Orjinal 50 ml parfüm. %90 i dolu. Bikaç kere kullandım. Doğum günümde başka parfüm hediye gelince bu rafta kaldı. 70 tl.

Missha BB krem ( internet sitesinde cc krem olarak geçiyor. Kore'den geldi. Siparisim yanlış algilandigi için elimde kaldı. Buğday tenliyim. Koyusunu istemiştim, her ikisini de getirmiş. Siyah ambalajlisini kullanıyorum çok memnunum.) Bu açık tenliler için, sitesinden inceleyebilirsiniz. Paketi açılmadı. 50 tl.

Eklediklerine de bakıcam Deborah ve Loreali düşünüyorum mor gibi var mı ruj ya da parfüm Yüksek bel pantolon yazlık elbise falan
Kıyafetlerimi ve kullandığım rujları hep dağıtım ama yine dolabıma bakacağım. Bir de ayakkabı koyacağım ama çocuklar evdeyken onları çıkarmak çok zor.

Küpelerim. Her biri 3 tl.

Çift kişilik nevremim takımı, paketinde hiç açılmadı. 30 tl.

1lt lik tupperware suluk. Kapağı için almıştım, bikac kez kullandım, sadece su taşımak için, büyük gelince gidip küçüğünü aldım. 10 lt.

Kızım için almıştım. Yıkayıp çekmeceye koydum, hiç kullanmadık. 10tl.
Tupperwarein bir kaç ürünü daha var paketini bile açmadığım, özelden yollayabilirim ilgilenen olursa.

Deborah siyah göz kalemi. Az kullanıldı. 5 tl.

Estee Lauder maskara-gozaltı kapatıcısı ligh medium. Sadece denendi. 15 tl.

Maybelline 278 (transparan pembe renk, yaz icin ideal)
Alix avien 215 (pembe)

Beyu goz kalemi. Hepsinin renklerini beğenerek aldım, ama tenime uymadı. Daha açık tenlilere daha güzel duracaktır. Her biri 5 tl.

Renkleri için alındı, ama sallanan küpe kullanamıyorum. Her biri 5 tl.

Canım rujlar ile ilgili birşey soracağım sürüldüğünde koyu mu oluyor yoksa açık mı oluyor ? yani sürdük diyelim, koyu renk olarak mı çıkıyor rengi ?

Deborah ve loreal ruj ile tupper suluk comely adlı üye adına ayrılmıştır.

Ilk resimdeki küpeler ve deborah goz kalemi karmanco adli üye tarafından ayrılmıştır.

Nevresim Takımı seyyahhk adlı üye tarafindan ayrılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…