Deborah mat mı canım mat olan varmı aralarındaEki Görüntüle 1422840 Öncelikle makyaj malzemelerimden başlayayım. Kullanırım diyerek aldığım kırmızı rujlarım. Soldan sağa Golden Rose, Loreal, Avon, Deborah. Sondaki birkaç kez kullanıldı, diğerleri kullanılmadı. Her biri 5 tl.
Eki Görüntüle 1422850
Essence marka siyah-gri far, belki gölge yaparım diye almıştım, sadece denendi. 5 tl.
Eki Görüntüle 1422865
Beyu marka açık pembe far. Başka rengini kullanıyorum bu ton bana yakışmadı. 10 tl.
Eki Görüntüle 1422871
Eki Görüntüle 1422872
Ruby Rose (Türkiye'de var mı bilmiyorum, Bulgaristan'dan getirtmiştim. Kendi fırçasını kullandığım için yanındaki fırçaları da göndereceğim.) Marka far paleti. Bir kaç rengi az kullanıldı. 10 tl.
Eki Görüntüle 1422884
Eki Görüntüle 1422885
Maybelline fırça seti, çantasıyla. Far fırçasını kullandığım için yerine başka koydum. Diğerleri hiç kullanılmadı. 10 tl.
Ürünleri fotoğrafı ile birlikte koyarsanız daha sağlıklı cevaplar gelir konunuza.
bencede
resim bekliyoruz
Deborah mat 03 atomic red. Kahverengine çalan bir kırmızı. Yeterince de mat. Digerleri daha parlak özellikle ilk ikisi.Deborah mat mı canım mat olan varmı aralarında
Eklediklerine de bakıcam Deborah ve Loreali düşünüyorum mor gibi var mı ruj ya da parfüm Yüksek bel pantolon yazlık elbise falanDeborah mat 03 atomic red. Kahverengine çalan bir kırmızı. Yeterince de mat. Digerleri daha parlak özellikle ilk ikisi.
Kıyafetlerimi ve kullandığım rujları hep dağıtım ama yine dolabıma bakacağım. Bir de ayakkabı koyacağım ama çocuklar evdeyken onları çıkarmak çok zor.Eklediklerine de bakıcam Deborah ve Loreali düşünüyorum mor gibi var mı ruj ya da parfüm Yüksek bel pantolon yazlık elbise falan
Tamam canim adına ayrılmıştır...Canim nevresim takimini bana ayirabilirmisin digerlerinede bakmak istiyorum
Canım rujlar ile ilgili birşey soracağım sürüldüğünde koyu mu oluyor yoksa açık mı oluyor ? yani sürdük diyelim, koyu renk olarak mı çıkıyor rengi ?Eki Görüntüle 1422840 Öncelikle makyaj malzemelerimden başlayayım. Kullanırım diyerek aldığım kırmızı rujlarım. Soldan sağa Golden Rose, Loreal, Avon, Deborah. Sondaki birkaç kez kullanıldı, diğerleri kullanılmadı. Her biri 5 tl.
Eki Görüntüle 1422850
Essence marka siyah-gri far, belki gölge yaparım diye almıştım, sadece denendi. 5 tl.
Eki Görüntüle 1422865
Beyu marka açık pembe far. Başka rengini kullanıyorum bu ton bana yakışmadı. 10 tl.
Eki Görüntüle 1422871
Eki Görüntüle 1422872
Ruby Rose (Türkiye'de var mı bilmiyorum, Bulgaristan'dan getirtmiştim. Kendi fırçasını kullandığım için yanındaki fırçaları da göndereceğim.) Marka far paleti. Bir kaç rengi az kullanıldı. 10 tl.
Eki Görüntüle 1422884
Eki Görüntüle 1422885
Maybelline fırça seti, çantasıyla. Far fırçasını kullandığım için yerine başka koydum. Diğerleri hiç kullanılmadı. 10 tl.
Transparan değil. Özellikle golden rose tam kırmızı.Canım rujlar ile ilgili birşey soracağım sürüldüğünde koyu mu oluyor yoksa açık mı oluyor ? yani sürdük diyelim, koyu renk olarak mı çıkıyor rengi ?
hmm anladım canım da transparan dediğin nedir onu anlayamadım ?Transparan değil. Özellikle golden rose tam kırmızı.