Huzursuzum ne olur yardım edin :(

CaresizMutsuzCicek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
207
-95
24
Merhaba ablalarım ablalarım diyorum çünkü çoğunuz büyüksünüzdür bence.Neyse ben 19 yaşındayım üniversiteye gidiyorum ilk kez konu açıyorum o yüzden biraz da heyecanlıyım umarım beni anlarsınız :) Benim her şeye takılı kalan ve her şeyi takan bir karaktere sahibim.Her şeyi takıyorum kimseyi AFFEDEMİYORUM en büyük sorunum bu.Geçmiş yaşantılarım sürekli aklıma geliyor 4 5 sene önceki hep kin tutuyorum okulda yaşadığım şeyler yolda giderken , aile içinde vs. hep aklıma geliyor ve sinirlerimi bozuyorlar.HİÇ ARKADAŞIM DA YOKK Ne yapacağımı bilmiyorum . Kimseyi sevemiyorum anlaşamıyorum çok ALINGANIM alındığım zaman bir şeye bir daha o kişiyle muhattabı kesiyorum bu alınganlık ve her şeye kafayı takma bana huzursuzluk veriyor.Şu anda hiç arkadaşım yok samimi olduğum yemin olsun ki Kendimden uzun veya güzel olan birini bile gördüğümde ezik hissediyorum ben hiç topuklu ayakkabıyla da yürüyemem hatta bir kere kırmıştım nasıl becerdiysem makyaj da çok anlamam zaten bizimkiler izin vermez valla.Kendimi çirkin bulduğum zamanlar oluyor kimi zaman da aşırı beğeniyorum.Ani duygu değişimleri yanii.Ne yapacağımı bilmiyorum.Derslere konsantre olamıyorum bazen geceleri uyuyamıyorum.Ne olacak bu halim ...

Psikologa gidin sanki bipolar gibi geçisleriniz var.

İnsanlar hata yapabilir.Sen de illaki hata yapmışsındır affedememek ne demek.Öncelikle bu saplantılı ruh halini bırak.
Herkes makyaj yapacak diye bir kanun mu var ki? Bende hiç makyaj yapmam maksimum bir rimel sürerim kirpiklerime belki arada bir de ruj.

Kimse senin gibi ruh haline sahip olan biriyle arkadaş olmak istemez. Öncelikle ruh halini iyileştirmen lazım. Zaten sonrası çorap söküğü gibi gelir

Bunlar senin kendi gözlemlerinmi canım
Bipolar bozuklugu değildir inşallah Normalde içemi dönüksün dışamı

Çok asosyaim işte hiç arkadaşım yok hep susuyorum mesela üniversite ilk zamanlar arkadaşlar toplanıyorduk ilk bir kaç hafta sonra sıkıldım özgüvensiz hisssediyorum kendimi yani ben kenddimi öyle görüyorum tek çocuğum bu arada tek kardeşim yani

Terapi ve destek almanı tavsiye ederim canım özgüvensizliğinin altında yatan bi problem vardır mutlaka böyle depresif bi hayatı sen istemiyosundur ama elinde olmadan Mutsuzluga alıştırmışsın kendini okuyunca direk bipolar aklıma geldi

Mutlaka psikoloğa git. Özellwr pahalı ama devletin pdm merkezleri var. Nerede oturuyorsan bi araştır, yakın yerlerde illa vardır. Para da alınmıyor üstelik. Aile hayatın sıkıntılıydı büyük ihtimal. Evinizde çok kavga olduysa çocukluk döneminde, şimdini bile etkilemesi normal.

Ben de gitmeyi düşünüyorum yoksa hep yalnız biri olacağım gibi geliyor.Bir ara bu durumu o kadar kanıksadım ki...

Kolay olsa keşke ben hiç psikoloğa da gitmedim bu zamana kadar.Nasıl olur nasıl işlenir hiç bilmiyorum
Okey. Şimdi derin bir nefes al. Hayatta ölüm haricinde herseyin çözümü vardır. Ailenle paylaş, psikolojik destek al. Verilen her uygulamayı aksatmadan yap.

Şu anda zaten haşır neşir olmadığım için kozmetikle 10 15 yıl sonra da kullanmam diye düşünüyorum.Nedense 35 yaşın üstündeki kadınlara makyajı yakıştıramıyorum.Pek çok kişi zaten düzgün yapamıyor.Mahalle kuaforlerinin de yaptığı çok hoş olmuyor.Ancak profesyonel biri yaparsa belki.Yani kazayağı,kırışık vs. bunların üstüne kötü duruyor bence.Bak böyle de etrafımdaki insanları eleştirip duruyorum ya

19 yaşında ne kazayağı ne kırışıklığı ben anlayamadım??
Çok afedersin senin model aldığın biri mi var? onun gibi olmak istiyorum dediğin yani.
19 yaşında 35 yaşındaki kadınların makyajına takma sebebin ne

Model aldığım çok kişi var idol olarak ama arada yolda görüyordum mesela kadınların kırışıkları falan ortaya çıkmış olduğu halde allık sürmüşler falan annem de hiç makyaj yapmaz hep mana buluyor annem orta yaşın üstünde olup makyaj yapanlara ne biçim olmuş hiç yakışmış mı dıyor belki biz haksızızdır ama kişisel düşüncemi söyledim.

Sen makyajı dert ettin diye bende yapmıyorum diye kendimden örnek verdim konu çok değişik yerlere geldi.Bence kitaplarla arkadaş olabilirsin.Onun makyajı bunun elbisesi derdin olmaz hem

Sen makyajı dert ettin diye bende yapmıyorum diye kendimden örnek verdim konu çok değişik yerlere geldi.Bence kitaplarla arkadaş olabilirsin.Onun makyajı bunun elbisesi derdin olmaz hem
Kitap okuyorum zaten Sabahattin Ali vs. bugün de okudum malum tatil ama bir de ben çok müzik dinlerim en büyük hobim müzik benim arkadaşım oldu aslında biraz da depresif olduğum için herhalde müziğe resmen bağımlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…