- 3 Aralık 2019
- 207
- -95
- 24
- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
Merhaba ablalarım ablalarım diyorum çünkü çoğunuz büyüksünüzdür bence.Neyse ben 19 yaşındayım üniversiteye gidiyorum ilk kez konu açıyorum o yüzden biraz da heyecanlıyım umarım beni anlarsınız :) Benim her şeye takılı kalan ve her şeyi takan bir karaktere sahibim.Her şeyi takıyorum kimseyi AFFEDEMİYORUM en büyük sorunum bu.Geçmiş yaşantılarım sürekli aklıma geliyor 4 5 sene önceki hep kin tutuyorum okulda yaşadığım şeyler yolda giderken , aile içinde vs. hep aklıma geliyor ve sinirlerimi bozuyorlar.HİÇ ARKADAŞIM DA YOKK Ne yapacağımı bilmiyorum . Kimseyi sevemiyorum anlaşamıyorum çok ALINGANIM alındığım zaman bir şeye bir daha o kişiyle muhattabı kesiyorum bu alınganlık ve her şeye kafayı takma bana huzursuzluk veriyor.Şu anda hiç arkadaşım yok samimi olduğum yemin olsun ki Kendimden uzun veya güzel olan birini bile gördüğümde ezik hissediyorum ben hiç topuklu ayakkabıyla da yürüyemem hatta bir kere kırmıştım nasıl becerdiysem makyaj da çok anlamam zaten bizimkiler izin vermez valla.Kendimi çirkin bulduğum zamanlar oluyor kimi zaman da aşırı beğeniyorum.Ani duygu değişimleri yanii.Ne yapacağımı bilmiyorum.Derslere konsantre olamıyorum bazen geceleri uyuyamıyorum.Ne olacak bu halim ...