HuZursuz

20 yıldır yaşadığım bi hastalık. Bi kere ilaçla tedavi görmüştüm 9 ay ama bıraktıktan bi sene sonra tekrar başladı. Ben artık başladığında ya bacağımı yukarı kaldırarak ya kendime çekerek ya yataktan aşağı sallandırarak, yazın soğuk suyla yürüterek, kalkıp ayağa biraz yürüyerek vs. Geçici de olsa geçirmeye çalışıyorum. Ömür boyu çekeceğiz gibi.

O zamn kesmiş olmuyor ki ilaçla uyuduğun için duymuyosun sadece :)
Ben uyuyacaksınız demedim ki ağrınız geçecek çünkü tamamen stresle alakalı psikolojik bir rahatsızlık kendim birebir yaşadım ataklar halinde senede bir falan oluyordu son zamandaki günlerce geçmedi hatta gün içinde oturduğum zaman bile aynı huzursuzdu kendim huzura kavuşunca bacağımda kavuştu :)

Maalesef bende de oluyor. Bir kaç yoga hareketim var, onları yapıyorum yatakta (eşimin deli midir nedir gece gece bakışları eşliğinde) Özellikle "çocuk duruşu" hareketi yapıyorum. Sonra eğer içimden geliyorsa bir papatya çayı yapıyorum, o zaman uykuya dalabiliyorum.

Benimde oluyor arada,serin odaya geçiyorum ancak öyle uyuyabiliyorum.

Çok sıkıntılı bir durum. Uzun zamandır bende de var. Hamilelikte hiç uyutmazdı ayaklarımı duvarlara yaslar soğuk suyla yıkardım yine de o sıkıntıyı almazdı. Öncelikle gece yatmadan kendinizi rahatlatmaya bakın, kafanızı boşaltın ya da güzel şeyler düşünün negatif düşünceleri atmaya çalışın. Çok uykunuz gelmeden yatağa girmeyin, ayaklarınızın altına bir yastık koyun biraz yüksekte dursunlar. Her gün bir şişe doğal maden suyu tüketmeye çalışın.

akupunktur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…