HuZursuz

Aycemil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.448
6.647
158
36
İi geceler arkadaşlar huzursuz bacak sendromu ile başım belada. Nasıl kurtulacağım bilen duyan varsa nolur söyleyin. Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun, soğuk iyi geliyor diye biliyorum. Serin bi odada yatmayı deneyin umarım işe yarar.

Teşekkür ederim, kulağa komik geliyor evet :) ama uyumama bile izin vermiycek kadar huzursuz oluyor bacaklarım sürekli yürümek yada hareket ettirmek ihtiyacı duyuyorum

Aynı dert ben de ve eşimde de var soğuk iyi geliyor kesinlikle gündüz sürekli hareket halinde olduğumuz için hissetmiyoruz ama gece yatağa yatınca başlıyor hareketlenmeye öyle ki uyutmuyor bile. Biz jel buz torbalarıyla bulduk çözümü yada soğuk oda kış aylarında çok zor soğuk oda da yatmak ama yazın iyi geliyor. Jel buz torbalarını yanımızda tutuyoruz gece boyunca sabah tekrar atıyoruz buzluğa. Çok sinir bozucu bir hastalık geceleri çok ağladım bunun yüzünden.

Geçmiş olsun size de

Ayy benimde ates basiyor ayaklarima buz gibi suya sokasim geliyor ama sadece gece yattigimda oluyor cok sinir bozucu bisey insaallah sizde bir cozume ulasirsiniz

İi geceler arkadaşlar huzursuz bacak sendromu ile başım belada. Nasıl kurtulacağım bilen duyan varsa nolur söyleyin. Şimdiden teşekkürler
Yapacağınız şey psikiyatriye gidip hafif doz bir ilaç istemek şıp diye kesiyor.
İçmeyi unutunca anında başlıyor yalnız.

Psikiyatra git, ilaç tedavisiyle üstesinden gelirsin inşallah. Benim yorgunluk tetikliyor, eskiden baya kötüydü. Şimdi çok nadiroluyor şükür.

Ayak tabanina krem sur
Sakin kuru yatma
Ah ah mahvediyi beni o derece

Geçmiş olsun. Bununla ilgili bir kimyacının (hani şu şifalı otlar-kürler uygulayanlardan) konuşmasını dinlemiştim tv’de. Çörek otu yiyecekler diyordu. Ben tam hatırlamıyorum ama 15 gün gündüzleri hiç çiğnemeden yutulacak gibi birşeydi. Bir araştırın derim. Allah şifa versin.

Hemen bakıcam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…