Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli hareket ettirme isteği geliyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim. Çok menem bir hastalık gerçekten.Bacak nasıl huzursuz oluyor
İlk kez duydum gecmiş olsun
Anladım tesekkür ederim:)Sürekli hareket ettirme isteği geliyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim. Çok menem bir hastalık gerçekten.
Teşekkür ederim, deniycemGeçmiş olsun, soğuk iyi geliyor diye biliyorum. Serin bi odada yatmayı deneyin umarım işe yarar.
Geçmiş olsun size deAynı dert ben de ve eşimde de var soğuk iyi geliyor kesinlikle gündüz sürekli hareket halinde olduğumuz için hissetmiyoruz ama gece yatağa yatınca başlıyor hareketlenmeye öyle ki uyutmuyor bile. Biz jel buz torbalarıyla bulduk çözümü yada soğuk oda kış aylarında çok zor soğuk oda da yatmak ama yazın iyi geliyor. Jel buz torbalarını yanımızda tutuyoruz gece boyunca sabah tekrar atıyoruz buzluğa. Çok sinir bozucu bir hastalık geceleri çok ağladım bunun yüzünden.
Yapacağınız şey psikiyatriye gidip hafif doz bir ilaç istemek şıp diye kesiyor.İi geceler arkadaşlar huzursuz bacak sendromu ile başım belada. Nasıl kurtulacağım bilen duyan varsa nolur söyleyin. Şimdiden teşekkürler
İi geceler arkadaşlar huzursuz bacak sendromu ile başım belada. Nasıl kurtulacağım bilen duyan varsa nolur söyleyin. Şimdiden teşekkürler
İi geceler arkadaşlar huzursuz bacak sendromu ile başım belada. Nasıl kurtulacağım bilen duyan varsa nolur söyleyin. Şimdiden teşekkürler
Ayak tabanina krem surİi geceler arkadaşlar huzursuz bacak sendromu ile başım belada. Nasıl kurtulacağım bilen duyan varsa nolur söyleyin. Şimdiden teşekkürler
O zamn kesmiş olmuyor ki ilaçla uyuduğun için duymuyosun sadece :)Yapacağınız şey psikiyatriye gidip hafif doz bir ilaç istemek şıp diye kesiyor.
İçmeyi unutunca anında başlıyor yalnız.
Hemen bakıcam teşekkür ederimGeçmiş olsun. Bununla ilgili bir kimyacının (hani şu şifalı otlar-kürler uygulayanlardan) konuşmasını dinlemiştim tv’de. Çörek otu yiyecekler diyordu. Ben tam hatırlamıyorum ama 15 gün gündüzleri hiç çiğnemeden yutulacak gibi birşeydi. Bir araştırın derim. Allah şifa versin.