Huzursuz bagirsak sendromu olanlar yardim

Cigdemm33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
371
82
103
39
Arkadaslar bu hastalik olanlarda bu tur belirtiler varmi? Karin kramplari bagirsakta gaz ve bagirsak sesi ne tam isal ne tam kabiz.ben eskiden haftada uc dort kere anca yapardim buyuk tuvaletimi ama 6 aydir kafa karistirici bi durum var bir ay icinde bir hafta boyunca hergun diskimi yapiorum adet zamani sabahlari isal oluorum ama ucu gecmior adet sonrasi kabiz gibi oluorum tam kabiz degil yapiorum ama zoraki rahatlama zor oluor.ankisytete oldu biraz bok muhabbeti oldu ama bu durumu yasayanlar bana bilgi verirse sevinirim

gecmis olsun, b.k muhabbeti de hayatin icinden sonuc olarak :) bi doktora gidip icini rahatlatsan burdan ne desek yanlis olur bence..

ben kendimi bildim bileli kahvaltidan sonra tuvalete kosarim.hic yapmadigim bir gun yok gunde 2 kere hatta.sanki yediklerim aninda sindiriliyor anlamiyorum.gaz olayi cok sik olmaz genelde bakliyat yiyince.ama domatese borege hassasiyeti var bagirsaklarimin cok kotu oluyorum yiyince gurul gurul ve tabi karin agrisi ishal.alistim ben artik senelerdir boyle olunca.doktora gitme geregi de duymadim yapamasam giderdim ama :)

Ben de liseden beri bitmeyen gaz şikayeti ile mücadeledeyim. Tabletler falan sökmüyor artık. Başka bir sikayetim olmadigindan gastroya gitmeyi erteliyorum kolonoskopi falan yapar diye.cok yanlis bir dusunce biliyorum.boyle cekip cekip duruyorum bu iskenceyi. Hele regl oncesinde karnim hamile gibi sisiyor

Bende 4.5 ay once olmustu bir hafta boyunca artik kafayi yiyecekdim mide guruldamasi bi yandan bazen ishal bazen kabizlik. Buscopan kullandim bikac kez gecti
Huzursuz bagirsak sendromunun en buyuk belirtisi diskinin mukuslu olmasi oyle mi seninkide?

Bende 4.5 ay once olmustu bir hafta boyunca artik kafayi yiyecekdim mide guruldamasi bi yandan bazen ishal bazen kabizlik. Buscopan kullandim bikac kez gecti
Huzursuz bagirsak sendromunun en buyuk belirtisi diskinin mukuslu olmasi oyle mi seninkide?

Doktor bende de huzursuz bağırsak sendromu olduğunu söyledi. Benim asıl şikayetim sık sık şişkinlik olması. Belimi, karnımı sıkan kıyafetler giydigimde, özellikle korse giydigimde abartmıyorum hamile denilebilecek kadar şişiyorum. Şişkinlik de mideye baskı yaparak midemi bulandırıyor. Kabızlık sorunum olmuyor. Nerdeyse hergun tuvalete çıkıyorum

Ben endoskopi kolonoskopi oldum hicbirsey cikmadi ilac verdiler bi ise yaramadi sonunda arastirarak probiyotik kullanmaya basladim.Kabizlik icin olaniydi cibalaxdi adi.Ama yinede o tam rahatlama hissi geri gelmiyor.Stresten cikman lazim huzura ermek icin

Genelde herkez sıskınlıkten sıkayetcı bu hastalıkta ben 50 kılo cıvarlarındayım heryerım ıncecık ama evet karın bolgem bıraz var ama cok degıl benıde sıkan kuyafetler cok rahatsızlık verıor benım sıskınlık sıkayetım daha cok ıcten su ıcsem doymamdan yanı

Mide Bulantısı ve mide ağrısı oluyor mu

Aynı sorunları yaşıyorum sadece hergün tuvalete çıkmıyorum sonuç alabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…