- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Aynen canim.Yorgun olduğum halde uyuyamiyorum bu yüzden.Malesef ki bendede var. Surekli hareket ettirmek istiyorum. Çıldırtici gerçekten huzursuzluk verici bir ağrı. Ama henuz çözümünü bulabilmiş degilim
Aynen canim.Yorgun olduğum halde uyuyamiyorum bu yüzden.
Evet canim.Ozellille yorgun öldüğüm zamanlarda daha çok tetikliyor.Sanki yorgun oldugumda benimki daha bir azitiyor. Ben öyle hissediyorum resmen bacaklarimi ne yana atcagimi sasiriyorum. Sendede oyle oluyormu
Doktorum ataraks vermişti.Ama onu içince uyanmakta güçlük cekiyordum.o yüzden biraktimAy eşimde de var bundan.her gece ağrısı oluyor.ayaklarını oynatmaktan ben uyuyamiyom.yok mu bunun bir çözümü ki
Doktorum ataraks vermişti.Ama onu içince uyanmakta güçlük cekiyordum.o yüzden biraktimAy eşimde de var bundan.her gece ağrısı oluyor.ayaklarını oynatmaktan ben uyuyamiyom.yok mu bunun bir çözümü ki
Doktor tavsiyesi olmadan kullanılır mi bu ilaç pekiDoktorum ataraks vermişti.Ama onu içince uyanmakta güçlük cekiyordum.o yüzden biraktim
Bir doktora görünmesinde fayda var.Doktor tavsiyesi olmadan kullanılır mi bu ilaç peki
Piki teşekkür ederimBir doktora görünmesinde fayda var.
Bu rahatsızlık genellikle yorgunluk,stres ve uyuyamaktan oluyor diye biliyorum.Ayrıca vücuttaki seratonin yani mutluluk maddesinin azalması ve b vitamini eksikliği de diğer nedenlerdenmiş. Bir doktora görününün lütfen.Her akşam yaşıyorum bu aralar.Tam uyuyacağım zaman irkilmeme sebep oluyor.
Bunun sebebi ve tedavisi nedir?Yaşayıp tecrübe eden arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi?
Göründüm canim.kan değerlerim de çok düşük cikti.psikoterapi de aliyorum.iyi geliyor.Bu rahatsızlık genellikle yorgunluk,stres ve uyuyamaktan oluyor diye biliyorum.Ayrıca vücuttaki seratonin yani mutluluk maddesinin azalması ve b vitamini eksikliği de diğer nedenlerdenmiş. Bir doktora görününün lütfen.
Sevindim canım.Daha da iyi olman dileğimle.Göründüm canim.kan değerlerim de çok düşük cikti.psikoterapi de aliyorum.iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?