HUZURSUZ BACAK SENDROMU

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Her akşam yaşıyorum bu aralar.Tam uyuyacağım zaman irkilmeme sebep oluyor.
Bunun sebebi ve tedavisi nedir?Yaşayıp tecrübe eden arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi?

Her akşam yaşıyorum bu aralar.Tam uyuyacağım zaman irkilmeme sebep oluyor.
Bunun sebebi ve tedavisi nedir?Yaşayıp tecrübe eden arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi?
Bu rahatsızlık genellikle yorgunluk,stres ve uyuyamaktan oluyor diye biliyorum.Ayrıca vücuttaki seratonin yani mutluluk maddesinin azalması ve b vitamini eksikliği de diğer nedenlerdenmiş. Bir doktora görününün lütfen.

Göründüm canim.kan değerlerim de çok düşük cikti.psikoterapi de aliyorum.iyi geliyor.

Ben 20 senedir yasiyorum bu hastaligi. Hicbir caresi cozumu yok malesef. Hafifletmek isterseniz amerikadan Ivory sabunu alip carsafinizin altina bacaklarinizin yakinina koyup oyle uyuyun

Benim de esim de var. Gercekten bazen yastigini yorganini verip salona postalayasim geliyor. Stresli zamanlarinda ortay cikiyor. Henuz care bulamadik.

Doktorum bana;"Çok gergindim,sinirlerin alt üst olmuş."dedi.Yasadigim bu problemi buna bagladi.Kan değerlerinin düşük olması,sağlıksız beslenme bu problemin şiddetini artırıyormuş.yatmadan yarim saat önce iki bardak melisa çayı içmemi önerdi bir de..Faydasini görüyor gibiyim.

onun bir ilacı var, annemde yıllardır var.
elleri ayakları yattığı gibi ağrır uyuyamaz sabaha kadar evin içinde dolanırdı ve evet o gün yorulmuşsa gece daha beter ağrır hiç uyuyamazdı
annemdekinin strese bağlı olduğunu keşfettik sonra, babamdan ayrıldıktan bir kaç ay sonra bir gece ilacı almadığını hatırlamış kalmış ilaç almak için ama sonra demiş ağrım yok niye alayım.
O günden sonra ilaç almadı.
Yakın zamanda yine stresli bir dönem yaşadı ve yine babam yüzünden bir müddet ilacı kullandı.
Bu arada yoga da çok iyi geldi 3-4 senedir aktif olarak yoga yapıyor . Öyle özel kursa falan değil belediyenin verdiği ücretsiz etkinliklere yazıldı, halk eğitimi bir araştırın mutlaka vardır.

Merhaba bendede basladi galiba agri falan yok ama hareket etme istegi oluyo yatarken simdi izledim ibrahim saracoglunun bir kuru varmis kara hardal tohumu arastirin isterseniz kullanip gecen ve rahatlayan cok kisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…