Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demir depolarım düşük sadece diğerleri iyiKan değerlerinize baktırdınız mı düşük olunca kan ilacı veriyorlar oldukça iyi geliyormuş
Zaten demir düşüklüğü yapıyormuş vermediler mi ilaçDemir depolarım düşük sadece diğerleri iyi
Gitti genetik olduğunu söylediker bu konuda benim babamda da var ama bi çözüm bişey olmalı ilaçta pek kullanan biri değilimDoktora gittiniz mi?
Verdiler bakalım başlayacağım inşallahZaten demir düşüklüğü yapıyormuş vermediler mi ilaç
Deneyeyim teşekkür ederimHer gece uyumadan yarım saat önce bir çay kaşığı siyah hardal tohumu suyla yutun
Yeni duydum araştırayım inşallah iyi gelir eşimdede var onunkide çok oluyorÇok geçmiş olsun annemde de var ve maalesef gitmediği doktor kalmadı kesin çözüm bulamadı. Sadece ağrı kesicilerle yaşıyor. İçmezse asla o gün uyuyamıyor. Bir de ağırlıklı battaniyeyi çok duydum onu almak istiyorum ama annem asla uyuyamam onunla nefes alamam diyor kışın bile terleyen biri olduğu için. Ama siz ağırlıklı battaniyeyi bi araştırın isterseniz.