- 6 Mart 2019
- 847
- 1.902
- 113
Merhaba hanımlar, bu ramazan ayında huzurevine gitmek istiyorum. Hem kendime ruhuma iyi gelecegıne inanıyorum, hemde ordakilere yardımcı olamasamda bir hal hatır sormak bile iyi gelir diye düşünüyorum.
Kısa bir arastırma yaptım ve devlet huzurevleri ziyaretci kabul etmiyor.
Özel ıkı yerle konuştum birisi olabilecegını ancak ; yaslılar şeker ve tansiyon hastası olduğunu yiyecek getirmememi bunun yerine lateks eldiven getirmemi söylediler. Orada ona ihtiyac varmış. Buna söylemesi tuhaf geldi ben orada ki yaşlılara mı götürüyorum yoksa oranın saglık birimi için mi. Ve burası özel.
Sizler böyle bir deneyim yasadıysanız aktarırsanız sevinirim.
Ankarada yaşıyorum.
Önerecegınız herhangi bir huzurevi varsa onada acığım ziyaret için. Giderkende ne alabilirim bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
Kısa bir arastırma yaptım ve devlet huzurevleri ziyaretci kabul etmiyor.
Özel ıkı yerle konuştum birisi olabilecegını ancak ; yaslılar şeker ve tansiyon hastası olduğunu yiyecek getirmememi bunun yerine lateks eldiven getirmemi söylediler. Orada ona ihtiyac varmış. Buna söylemesi tuhaf geldi ben orada ki yaşlılara mı götürüyorum yoksa oranın saglık birimi için mi. Ve burası özel.
Sizler böyle bir deneyim yasadıysanız aktarırsanız sevinirim.
Ankarada yaşıyorum.
Önerecegınız herhangi bir huzurevi varsa onada acığım ziyaret için. Giderkende ne alabilirim bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.