Huzurevine gitmek.

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Merhaba hanımlar, bu ramazan ayında huzurevine gitmek istiyorum. Hem kendime ruhuma iyi gelecegıne inanıyorum, hemde ordakilere yardımcı olamasamda bir hal hatır sormak bile iyi gelir diye düşünüyorum.

Kısa bir arastırma yaptım ve devlet huzurevleri ziyaretci kabul etmiyor.

Özel ıkı yerle konuştum birisi olabilecegını ancak ; yaslılar şeker ve tansiyon hastası olduğunu yiyecek getirmememi bunun yerine lateks eldiven getirmemi söylediler. Orada ona ihtiyac varmış. Buna söylemesi tuhaf geldi ben orada ki yaşlılara mı götürüyorum yoksa oranın saglık birimi için mi. Ve burası özel.

Sizler böyle bir deneyim yasadıysanız aktarırsanız sevinirim.
Ankarada yaşıyorum.
Önerecegınız herhangi bir huzurevi varsa onada acığım ziyaret için. Giderkende ne alabilirim bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

İstanbul' da devlet huzurevleri özel günlerde ziyaretçi kabul ediyor hatta epey ziyaret eden de oluyor.
"Lateks eldiven" istemeleri oldukça çıkarcı bi yaklaşım gibi geldi, biz evde yaptığımız bir kaç yiyecek ve kadın ve erkek için ortalama ufak hediyeler götürmüştük bir sorun olmamıştı.

Merhaba hanımlar, bu ramazan ayında huzurevine gitmek istiyorum. Hem kendime ruhuma iyi gelecegıne inanıyorum, hemde ordakilere yardımcı olamasamda bir hal hatır sormak bile iyi gelir diye düşünüyorum.

Özel ıkı yerle konuştum birisi olabilecegını ancak ; yaslılar şeker ve tansiyon hastası olduğunu yiyecek getirmememi bunun yerine lateks eldiven getirmemi söylediler. Orada ona ihtiyac varmış. Buna söylemesi tuhaf geldi ben orada ki yaşlılara mı götürüyorum yoksa oranın saglık birimi için mi. Ve burası özel.

Ankarada yaşıyorum.
Önerecegınız herhangi bir huzurevi varsa onada acığım ziyaret için. Giderkende ne alabilirim bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
İlçede yaşıyorum devlet huzurevine önceden haber verip istediğimiz güne randevu alıp gitmiştik. Hatta öğrencilerimle beraber ikramda hazırladık, orada çalışanlar tabakları kişiye özel hazırlayıp vermişlerdi, sıkıntıda olmadı. Yani şeker hastası olana tatlı vermedi vb gibi. Biraz daha araştırın bence, bu biraz çıkarcı geldi bana.

çok ilginç yani çorap çamaşır al ihtiyaçları oluyor dese anlarım yine sabun parfüm duş jeli al lazım oluyor dese anlarım da eldiven tamamen çalışanın sarf malzemesidir

yiyecek kabul edilmeyebilir zira sorumluluk onlarda ya bozuk çıksa bir ürün hepsi hastanelik olsa X huzurevinde kalan yaşlılar zehirlenip hastaneye kaldırıldı haberi kadar kötü bir durum yok

yün bulmaca kabul ederlerse saksı çiçeği olabilir

İstanbul' da devlet huzurevleri özel günlerde ziyaretçi kabul ediyor hatta epey ziyaret eden de oluyor.
"Lateks eldiven" istemeleri oldukça çıkarcı bi yaklaşım gibi geldi, biz evde yaptığımız bir kaç yiyecek ve kadın ve erkek için ortalama ufak hediyeler götürmüştük bir sorun olmamıştı.
Kesınlikle cok sacma geldi banada , devlet almadıgını söyledi . Aradığımda zaten grup degıl ıkı kısı gidecegız. Rahatsızlık bir durumda yok

İlçede yaşıyorum devlet huzurevine önceden haber verip istediğimiz güne randevu alıp gitmiştik. Hatta öğrencilerimle beraber ikramda hazırladık, orada çalışanlar tabakları kişiye özel hazırlayıp vermişlerdi, sıkıntıda olmadı. Yani şeker hastası olana tatlı vermedi vb gibi. Biraz daha araştırın bence, bu biraz çıkarcı geldi bana.
Banada öyle geldi ondan dolayı sormak istedim burada , yani bunu istemeleri normal mi? Ben mi yanılıyorum

Çok akıllılar ya lateks eldivenmiş. Huzurevi ziyaretlerini bilmiyorum ama hediye almak istiyorsan iki öneri, kitap ve yün. Mutlaka örgü ören teyze vardır, yün her zaman kullanılır. O insanlar tüm gün ne yapsınlar, kitapta okurlar. Hediye illa yemek olmak zorunda değil

Hediye konusunu ben sormadım bile. Direkt bana hediye olarak da yemek getirmeyin eldivene ihtiyacımız var dedi asırı sasırdım.

Kuzenim gider ara sıra. Minik hediyeler götürür. İstanbuldayız biz ama Ankara’da sistem farklı demek ki.

Ben devlete ait bi huzurevine defalarca gittim hiç bi sıkıntı çıkarmadılar.mini çikolatardan götürmüştüm sadece uyardılar birden fazla vermeyin kişi başına şeker hastası olanlar var diye,gayette haklılar
Ki onların isteği ziyaret edilmek İnan’ın o kadar çok mutlu oluyorlar ki..tarifsiz mutluluk size dönüyor

Okulumda her yıl gruplar halinde gidilir.Saglik meslek lisesindeyim.Yasli hasta bakım derslerinde öğrendiklerini tatbik ederler hem öğrenciler.Sac,tırnak vs bakımlarını falan yapıyolar.Cok mutlu olduklarını söylüyordu hocaları.Devletin kurumuna gidiyorlar.giderken küçük kolanya,havlu,çorap gibi şeyler de götüruyorlar .havluyla çok memnun oluyorlarmis .

Ankarada yaşıyorum.
Organize edebilirseniz aslinda ankaradakilerle belki hep beraberde gidilebilir.Gecen sene yine bir kac kurulusla gitmistik seyrandaki huzur evine biz tatli tuzlu kurabiye limonata vs goturmustk ama dusununcede mantikli yani dokunabilir ama onun yerine cicek olur baska bisi olur yani bulunur gonul alincak seyler lateks eldiven nedir ya 😂

Organize edebilirseniz aslinda ankaradakilerle belki hep beraberde gidilebilir.Gecen sene yine bir kac kurulusla gitmistik seyrandaki huzur evine biz tatli tuzlu kurabiye limonata vs goturmustk ama dusununcede mantikli yani dokunabilir ama onun yerine cicek olur baska bisi olur yani bulunur gonul alincak seyler lateks eldiven nedir ya 😂
Oraylada konuştum ancak kabul etmediler bireysel buradaki kadınlar klubu kadınlarıyla ayarlasak gidilebilir:)

Okulumda her yıl gruplar halinde gidilir.Saglik meslek lisesindeyim.Yasli hasta bakım derslerinde öğrendiklerini tatbik ederler hem öğrenciler.Sac,tırnak vs bakımlarını falan yapıyolar.Cok mutlu olduklarını söylüyordu hocaları.Devletin kurumuna gidiyorlar.giderken küçük kolanya,havlu,çorap gibi şeyler de götüruyorlar .havluyla çok memnun oluyorlarmis .

Grupla oluyormus zaten bireysel kabul etmiyorlar ama bu da degısıyor ilçeden ilçeye.

Ankarada yaşıyorum.

Eşim ümitköy huzurevinde staj yaptı bu dönem
Oradakiler pek bi mutlu gitmesen de olur:)
Her hafta etkinlikleri varmış
Dışarıya çıkıyolarmış gezmeye
Hobi bahçeleri varmış vs vs

Bende sahsen gitmeyi cok istiyorum hem kimsesiz cocuklarin oldugu evlere hemde huzurevlerine ama cok da cekiniyorum.nasil davranmaliyim bilemiyorum.bu yuzden hic gidemedim aslinda tum okullarin bu yonde etkinlik yaparak cocuklara farkindalik kazandirmalarini cok isterdim.

kitap falan götürebilirsiniz belki
lateks eldiven ne alaka okadar para aliyolar bir lateksemi yetisemiyorlar yani

Back
X