Canım ben gitmedim ama giden dolu arkadaşım vardı. Öncelikle zaman önemli değil tabii ama bayramda giderseniz bin kat daha mutlu edersiniz onları. Alabiliyorsanız bir buket çiçekle, sizi zorlamayacak miktarla çikolata alın. Çiçeği teyzelere tek tek dağıtır el öpersiniz. Direk ziyarete geldik şu okuldanız vs. derseniz sıkıntı olmayacaktır. En kötü öğrenci kartınız varsa (bizim lisede vardı) gösterirsiniz. Ama gerek olacağını sanmıyorum. Onlar o kadar seviniyorlar ki birileri geldiğinde, konuşacak insan arıyolar zaten. Benim arkadaşlardan gidip kitap okuyan da vardı :)
O gözlerindeki mutluluk yeter valla, zaten çoğunun evladı görmeye bile gelmiyo:26:Ben de inş.yakın zamanda gidebilirim
Peki bayramdan önce gidersek ? Hemde hafta içi :18:Biz bayramda çikolatamızı alıp gitmiştik kardeşimle. Zaten birçok ziyaretçi var.Kimse ne arıyorsunuz demez. Oradakiler de biri gelse de konuşsak diye bekliyorlar. Sohbet ettik. Çay içtik. Zor bir durum. Hep çocukları ve eski günler geliyor akıllarına
Bu genç yaşınızda böyle bir şeyi düşünmeniz çok güzel:)Hafta içide olur tabiki.Bayramda makbule geçer ama,biryerde bayramda sizin gibi gidenler olabilir.Peki bayramdan önce gidersek ? Hemde hafta içi :18:
Bayrama kadar sabredemicem amaBu genç yaşınızda böyle bir şeyi düşünmeniz çok güzel:)Hafta içide olur tabiki.Bayramda makbule geçer ama,biryerde bayramda sizin gibi gidenler olabilir.
Sorun olmaz merak etme. Oradakiler gerçekten ilgiye, konuşmaya, insan yüzüne hasret. Çok yaşlılar. Kimisi elden düşmüş artık. O kadar sevaba gireceksin ki...Peki bayramdan önce gidersek ? Hemde hafta içi :18:
Aslında tedirginiz biraz konuşmazlar bize ısınmazlar soğuk davranırlar diye.İnşallah öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?