Huzur yok

Kizim olmasaydi coktan giderdim galiba ama korkuyorum öyle daha mi iyi olacak gitsem belki deyisir zamanla anlar belki

Ben senin köpeğin değilim diyen is kurma hayali ile boş gezen muhtemelen sizin kızınız 3 yaşına geldiğinde çalışacağınıza güveniyor o zamana kadar vakit öldürüyor. Boşanma sebebi mi olabilir.. maaş beğenmeyen kendini hiçbir işe layık görmeyen hep is kurma patron olma hayali ile gezen çok adam var maalesef..

Hemen bosan demek en kolayi olur.
Bi yavrucak var ortada.
Adam etmeye bakardim ben yavrum icin.

Hem diger mevzularda nasil birisidir?
Size deger verirmi?
Kizina nasil bi baba?
Karakteri nasildir yani?

canım öyle adam gerçekten 'adam' olmuyor.çocuğuna sana yazık.zamanında annemde az arkasını toplamadı böyle adamın,borç ödemekle geçti yani şuan çok pişman hata yapmışım diyor.hatanın neresinden dönsen kardır.sen çocuğuna iyi baba,sana iyi bir eş olabileceğini düşünebiliyor musun? bence gençliğini heba etme.bir gün keşke dersin,keşke bu adam için bu kadar kendimi yıpratmasaydım!huzur yoksa o evlilikten hayır gelmez canım ya

mr kizlar ben yeniyim 25 yasindayim 1 kizim var 1 bucuk yasinda ben bosanmak istiyorum galiba 3 senedir evliyis ama bende huzur kalmadi bizi hic düsünmüyor beni hic anlamiyor akli hep baska biyerde isinden de ayrildi calismak da istemiyor cepde 5 kurus yok normal insan gibi calis diyorum ben kendim is kurcam diyo ama beceremiyor ben senin köpeyin deyilim diyor insanlarin yüzüne bakamiyorum utaniyorum kocan ne yapiyor diye sorarlarsa kendim icin deyil ama kizim var kalsam mi onun icin iyi gitsem mi iyi
Erkekler evlerine bakmak zorundalardir biz nasil evi cocuklari cekip ceviriyorsak. sanki herzaman canimiz istiyormu temizlik yapip yenek pisirip cocuklari avutmayi buda yetmiyor kocamizin arkasini topluyoruz. Fedakarlik ister evlilik senin kocanda bu yok yazik etme kendine

Kizim olmasaydi coktan giderdim galiba ama korkuyorum öyle daha mi iyi olacak gitsem belki deyisir zamanla anlar belki

Ne kadar süredir işsiz ? Eğer kısa zamanda bu acele etmeyin boşanma kararında.
Belki tökezleme halidir.
Sorumluluk sahibiyse şimdiye kadar zaman tanıyın.

Cok iyi bir baba bana da hep iyi davrandi hep davranir yani kizimisa bakar evde de is yapar ona birsey diyemem sadece problem is hep haYalim di diyo yandan hep yapardi ama hic iyi olmisdi beceremesdi daha ne kadar deniyec 5 sene 10 sene

Pisman olmak ...... Basen diyorum ki iyiki evlenmisim ama basen de diyorum cekip git ne isin var bununla cek git yanliz kan daha iyi yasadin gene yasarsin

Kizlar benim annemgil türkiye gidecek izin icin ve kizimi beni de cagriyorlar gelin diYe sizde esimle hic ayri kalmadik bir hafta bende gitsem deyerimisi anlar mi gideyim mi yada dah

Kızınız sağlıksız bir ortamda yetişiyor gibi. Boşanın ya da boşanmayın diyemem sizin kararınız.. Ailenizin durumu nasıl? Boşandığınız takdirde sizi kabullenecekler mi?

Ailemin durumu iyi yanlarina gidebirim ama ben gitmek istemem annem esimi hic istemiyordu isteksiz evlendim yapamadim diye bakamam Yüzüne

bence ailenle gidebilirsin 1 hafta kısa ama belki özler sizi .
ve özledim derse ' işe girmediğin taktirde daha çok özlersin ' falan diyip niyetinizi belli edin .

yada gitmeden önce bi konuşma yapın eşinizle .
ben şimdilik 1 haftalığına kafa dinlemeye gidiyorum sende yalnız kal ve düşün
bu böyle yüremez faalan diye sakince konuş .
ne yapıp ne ediceğini düşün geldiğimde konuşuruz diyin ve bence gidin annenizle

Sorumsuz adamla omur gecnez falan yazarken kolay da.. neyse.. esinle hic oturup konustun mu derdi ne sana niye ilgisiz falan diye?

Bugün bilet aldim gideCeyim hep konusuyorum ama o beni anlamiyor ben onu anlamiyorum bügun kavga edik kizimi aldim ciktip gidim sonra aradi lütfen geri gelin dedi hersey haledcem dedi söz verdi is bulcam dedi

X