Başka bir insanın derdine bu kadar duyarlı olmanız çok hoş. Demekki kocaman bi kalbin varmış tebrik ederim. Sizin gibi insanların varlığı bana morel oluyor :)
Inanamiyorum ya saka gibi resmen.. Allah yardimcisi olsun. Ama siz goturup saglik raporu alabilirsiniz. bence boyle yapilabilir..
Çok teşekkür ederim ❤ elimde olsada keşke daha fazla yardımcı olabilsem 3 hafta olmuş ziyarete bile gitmemişler dedicik diyo bizim de buyuklerimiz hastalandi biz onlara hep baktik evlerinde öldüler bak yine uzuldim hatirlayinca benim gitmem bile bir nebze mutlu etmistir onu bunu bilmek bile guzel :/
Amiiin. Kesinlikle şaka gibi insanlıklarını kaybetmişler bir insanın yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak milyonlardan daha değerli ama nerdeee bazilarina gelde anlat... Bakalim olmadi avukata bile giderim valilikten bilmem ne imza falan almislar pek konusamadik tam cikiyodum ben hava karariyo diye artik insallah bir daha ki gidisimde derinlemesine sorucam
Sizi tebrik ediyorum. Allah razi olsun. Yaptığıniz seyin mukemmelliginin tarifi yok. Umarım basarili olursunuz..
O kadar güzel bir sevap işledinizki. Yaninda olmanız ziyaret etmeniz dertlerini dinlemeniz harika birşey. Allah sizden razı olsun.
Akli dengesi yerinde olmayan insanı huzur evine almazlar ki.. Bir yanlışlık var bu durumda bence.Merhaba bu günkü huzurevi ziyaretim de çok üzüldüğüm ve yardımcı olmak istediğim bir olayla karşılaştım. Bir dedenin oğlunun karısı kafalamış kocasını bu dedemize akli dengesi yok kendine bakamaz raporu çıkarmışlar yalandan adama da imzalatmışlar bir şeyler hoop huzurevine yollamişlar sırf maaşını ve kirasını almak için adam anlatırken ağladı 2 senedir 4 duvardayım diyor çok üzüldüm yani kanıtlamanın bir yolu yok mu yardım edelim bu tatlı dedişeTek yol evlenmek dedi bana lutfen yardim baska yol yok mu hani akli dengesi bozuk degil kendine bakabilicek durumda 80 yasinda ama masallahi var genclere tas cikardir gelini bir oksurdu diye cehenneme git geber neler demis onlarda kaldiginda lutfen bir akil napabiliriz Hatta ordaki diger hastalara bile yardim ediyomus iclerinde tek normal saglikli olan oydu
Akli dengesi yerinde olmayan insanı huzur evine almazlar ki.. Bir yanlışlık var bu durumda bence.
Huzur evi işletiyoruz, devletin huzur evleriyle de sürekli temas halindeyiz yaşlı gidip geliyor arada. Bu işin içindeyim ve akli dengesi yerinde olmayan, psikiyatrik bir hastalığı olan yaşlının huzur evlerine alınmadığını biliyorum. Özellere zaten yasak. Onlara özel bakım evleri var devletin. Ha akli dengeden kasıt demans falansa olabilir ama psikiyatrik shastalık mümkün değil.Hayır bir çok huzurevinin özel bölümü oluyor onlar için. o durumunun derecesine bağlı.
Valla sen bahsetmesen aklıma bile gelmezdi ne yalan söyleyeyim. Aklım fikrim karnımdaki bebek olmuş. Ilk olacagi icin ister istemez çok heyecanliyim. Ama artik sayenizde daha duyarlı olacağım. Teşekkürler.
Akli dengesi yerinde olmayan insanı huzur evine almazlar ki.. Bir yanlışlık var bu durumda bence.
Baro avukat vermez mi acaba, nasıl bir yol izlenir hiç bilmiyorum ki. Ama dava açabilir. Nasıl deli raporu verirler ki ya sağlam insana. Nerede oluyor bu huzurevi nerede çok üzüldüm.
Hamilesiniz demek Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :) Bebisten sonra boş vaktiniz olursa falan isterseniz sizin icin huzurevleri cocuk esirgeme kurumlari adreslerini bile bulabilirim
Huzur evi ve rahabilitasyon bakım merkezi alzaymirli cok hasta vardı hani akli yerinde cok az insan vardi muhabbet ettigim bir o dede ve de 96 yasinda yine cok dinc bir nineydi ama o adamin akli sorunu yoktu adami doktora goturmusler gripti bilmem neydi diye o arada arkadan isler cevirmisler eger doktor da boyle bir seyin icine girdiyse daha da yazik boyle kutsal bir meslek sahibi bir insan
Çok guzel bir mekan huzur evinde sorun yok Allahtan calisanlar falan iyi iste doktorda isin icinde demek yoksa vermeleri imkansiz valla bende bilmiyorum insallah bir avukat bu konuyu gorurde yonlendirir biziBende dedim mahkeme falan ama cok uzun isler dedi ordaki bir adam nasil halletsin
Hangi huzur evine gittiğini öğrenebilir miyim? Akli denge başka birşey demans ya da alzheimer başka bişey. Sen anlamzsın bile demans olduğunu bazen. Böyle bir olaydır bence. Kendilerine acındırmayı pek seviyorlar genelde.Hamilesiniz demek Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :) Bebisten sonra boş vaktiniz olursa falan isterseniz sizin icin huzurevleri cocuk esirgeme kurumlari adreslerini bile bulabilirim
Huzur evi ve rahabilitasyon bakım merkezi alzaymirli cok hasta vardı hani akli yerinde cok az insan vardi muhabbet ettigim bir o dede ve de 96 yasinda yine cok dinc bir nineydi ama o adamin akli sorunu yoktu adami doktora goturmusler gripti bilmem neydi diye o arada arkadan isler cevirmisler eger doktor da boyle bir seyin icine girdiyse daha da yazik boyle kutsal bir meslek sahibi bir insan
Çok guzel bir mekan huzur evinde sorun yok Allahtan calisanlar falan iyi iste doktorda isin icinde demek yoksa vermeleri imkansiz valla bende bilmiyorum insallah bir avukat bu konuyu gorurde yonlendirir biziBende dedim mahkeme falan ama cok uzun isler dedi ordaki bir adam nasil halletsin
akli dengesi yoksa huzur evine almazlar özel bakım merkezleri var , dede senaryo yazmışta olabilir hemen inanma orada ki görevlilere sordun mu ?
Hangi huzur evine gittiğini öğrenebilir miyim? Akli denge başka birşey demans ya da alzheimer başka bişey. Sen anlamzsın bile demans olduğunu bazen. Böyle bir olaydır bence. Kendilerine acındırmayı pek seviyorlar genelde.
Hangi huzur evine gittiğini öğrenebilir miyim? Akli denge başka birşey demans ya da alzheimer başka bişey. Sen anlamzsın bile demans olduğunu bazen. Böyle bir olaydır bence. Kendilerine acındırmayı pek seviyorlar genelde.
Ben arkadaşıma sorayım, ama o oradan çıkmadan ne yapabilir bilmiyorum. Bir sorayım sana yazarım. Çok üzüldüm, ben bir çocuklara bir yaşlılara asla dayanamam. Bahsettiğin dede İstanbul'da mı?