huzur ...buyrun evime:)

mesitef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
66
1
0
İstanbul
kızlar yeni üye olduğuma bakmayın yılların üyesiyim eskilerden:)diğer üyeliğim emosss du,yalnız iptal edilip yeni üyelik aldım kadınlaar külübü bi alışkanlık benim için :) 7 ay önce evlendim bilenler bilir şimdi gelelim evime :)evimi kurarken sade temiz huzurlu olmasına dikkat ettim bikaç istediğim detay var aama zamanla, gerçek fikirlerinizi bekliyorum.ferah mı sizce?nası bi düşünce uyandırıyo dışardan bakılınca veya önerileriniz varmı:)şimdiden teşekkürler...

hol...

mutfağım...

balkonum...

oturma odam...

salonum...

banyom...

yatak odam...(giyinme odası ve yatagımın olduğu bi oda var iki oda anlıyacağınız:)...

Son düzenleme:
ilk yorum benden.. allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin
çok güzel herşeyin özellikle salonun...

ilk yorum benden.. allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin
çok güzel herşeyin özellikle salonun...

çok teşekkür ederim :)
Maşallah eviniz çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah

teşekkürler inşallar :)
gerçekten huzur dolu olmş eviniz güle güle iyigünlerde oturun:nazar::nazar:

teşekkürler:)allah herkese daha güzelini nasip etsin..

Evini cok beyendim.... Huzur dolu agiz tadiyla oturman dilegiyle....

teşekkürler:)beğendiğinize sevindim herkese nasip etsin Allah.

güle güle mutlulukla oturun herşey çok güzel yalnız sizinde salon benimki gibi renksiz azcık renklendirmeliyiz:34:

çok hoş sende hoşsun.ama 2+1 mi? bebek için yer yok mu ? :P

güle güle mutlulukla oturun herşey çok güzel yalnız sizinde salon benimki gibi renksiz azcık renklendirmeliyiz:34:
teşekkürler cnm evet ben salonumu hep bembeyaz istiyordum oyüzden bi çiçeğim pembe :) oraya bi tablo düşünüyorum ben :)
çok hoş sende hoşsun.ama 2+1 mi? bebek için yer yok mu ? :P

teşekkürler :) hayır 3+1 FAKAT YATAK ODAMIZ küçüktü eşyalarım sığmıyor diye iki odayı birleştirip biri giyinme biri yatagın olduğu oda yaptık mecburen :) bebek olunca salonda oturup oturma odasını çocuk odası yapıcam ilerde inş başka aklıma fikir gelmiyor

Eviniz çok güzel Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Huzurla,mutlulukla,aşkla otur inşallah.Evin çok güzel :nazar: sadece salonun konsept olarak benim tarzım değil pek.
Benimde yatak odası takımım odaya sığmamıştı. Bende o yüzden 2 odayı birleştirmek zorunda kaldım senin gibi.
Bebiş olursa filan oturma odası iptal olur dedim fakat salonlarımız o kadar beyaz ki ileride sürekli oturulacak bir oda olarak ne kadar kullanılır tereddütteyim. :44:
Bir de ben mutfağındaki masanın mutfağı çok daralttığını düşündüm fotoğraflarda görünce belki duvara yine seninki gibi dayalı ama bar masası gibi daha ince bir masa tercih edebilirsin.Uzun bar tabureleride masanın altına doğru gireceğinden sana baya boş alan yaratacaktır diye düşünüyorum.:55:

s.a
eviniz cok guzel, allah huzurla yasamanizi nasib etsin. salon benim cok hoslandigim bir tarz degil ama renk secimleri guzel.
sadece su var ki, hem salon, hem oturma odasindaki koltuklar minderli. ben de goruntusune aldanarak bol minderli bir koltuk takimi aldim su an satmaya ugrasiyorum. cocuklu bir evde kullanmasi biraz zor. onun disinda begendim evinizi cok ferah, guzel olmus

ben begendım en cok korıdor halınızı kapılarınızı ve salonunuzu ancak bı kac bısı
degıstıremeyecegınız syelerı soylemıcem ama o yatak odasına o yatak ortusu hıc mı hıc olmamıs

güle güle oturun ınsallah :16:

Huzurla,mutlulukla,aşkla otur inşallah.Evin çok güzel :nazar: sadece salonun konsept olarak benim tarzım değil pek.
Benimde yatak odası takımım odaya sığmamıştı. Bende o yüzden 2 odayı birleştirmek zorunda kaldım senin gibi.
Bebiş olursa filan oturma odası iptal olur dedim fakat salonlarımız o kadar beyaz ki ileride sürekli oturulacak bir oda olarak ne kadar kullanılır tereddütteyim. :44:
Bir de ben mutfağındaki masanın mutfağı çok daralttığını düşündüm fotoğraflarda görünce belki duvara yine seninki gibi dayalı ama bar masası gibi daha ince bir masa tercih edebilirsin.Uzun bar tabureleride masanın altına doğru gireceğinden sana baya boş alan yaratacaktır diye düşünüyorum.:55:

ilk öncelikle teşekkürler:) evet salonuma daha kullanışlı birşey alsaydım belki oturma odasına çevirmek daha iyi olacaktı yoksaçok kirlenir.bilmiyorum ne olur ne yaparım.mutfagıma öyle düşünmüştüm eşim pek istemedi oyzden bende böyle masa aldım.tşkler
s.a
eviniz cok guzel, allah huzurla yasamanizi nasib etsin. salon benim cok hoslandigim bir tarz degil ama renk secimleri guzel.
sadece su var ki, hem salon, hem oturma odasindaki koltuklar minderli. ben de goruntusune aldanarak bol minderli bir koltuk takimi aldim su an satmaya ugrasiyorum. cocuklu bir evde kullanmasi biraz zor. onun disinda begendim evinizi cok ferah, guzel olmus
çok teşekkürler minderler şuan bi sıkıntı yaratmadı oturma odamda ..
ben begendım en cok korıdor halınızı kapılarınızı ve salonunuzu ancak bı kac bısı
degıstıremeyecegınız syelerı soylemıcem ama o yatak odasına o yatak ortusu hıc mı hıc olmamıs

güle güle oturun ınsallah :16:

teşekkürler :) beğenmediğiniz şeyleri söylerseniz belki banada fikir olur?:)
ayrıca yatak örtüm o değil beyaz incili var fakat örtmesi falan zor oluyo diye şuan o rahat olan şeyi serdim renkleri çok hoşuma gidiyor.

ilk öncelikle teşekkürler:) evet salonuma daha kullanışlı birşey alsaydım belki oturma odasına çevirmek daha iyi olacaktı yoksaçok kirlenir.bilmiyorum ne olur ne yaparım.mutfagıma öyle düşünmüştüm eşim pek istemedi oyzden bende böyle masa aldım.tşkler

çok teşekkürler minderler şuan bi sıkıntı yaratmadı oturma odamda ..

teşekkürler :) beğenmediğiniz şeyleri söylerseniz belki banada fikir olur?:)
ayrıca yatak örtüm o değil beyaz incili var fakat örtmesi falan zor oluyo diye şuan o rahat olan şeyi serdim renkleri çok hoşuma gidiyor.
ben mesela oyle gunluk ortu kullanacagım ıcın bendede var o tarz yatak odası secmedım ben bıra zgenıs dusunuyorum galıba :S
ben mutfagını begenmedım dolap cok celık gıbı durmus bıde banyo dolabını :17:

çok şirin bi evin var ben en çok mutfağını ve o yatak başlığına bayıldım güzel günlerde oturun..
çook teşekkür ederim :):) herkese nasip olsun.
ben mesela oyle gunluk ortu kullanacagım ıcın bendede var o tarz yatak odası secmedım ben bıra zgenıs dusunuyorum galıba :S
ben mutfagını begenmedım dolap cok celık gıbı durmus bıde banyo dolabını :17:

canım bazen daha şık bişey örtüyorum bazen günlük :)ömür boyu kullanıcaksın okadar geniş düşünme derim:)
ayrıca zevkler güzellikler görecelidir yukarıdaki üye mutfagımı çok begenirken sen çok çelik gibi demişsin:)yinede teşekkürler.ben mutfagımı çok severek yaptırdım çok içime siniyor.
allah herkese nasip etsin istediklerini

Çok güzel huzur dolu eviniz mutfağınıza özellikle bayıldım Allahım mutlulukla oturmanızı nasip etsin :nazar:

herşey harika olmuş ,ferah mı ne kelime çook çok iç açıcı ,mobilyanın açık renk olması çok büyük avantaj ,giyinme bölümün güzel olmuş ,yani tek tek herşeyi söyleyemiycem bir bütün olarak herşey yerli yerini bulmuş çok beğendim güle güle otur ,allah mutlu etsin canım..

Back
X