Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Link Silinmiştir. Bu gece seninle son kez buluşuyorum Son kez kadeh kaldırıyorum şerefine Ve son kez dinliyorum şarkımızı Bu gece uzun olacak biliyorum Çünkü bütün sonları yaşayacağım bu gecede Son kez bakacağım en güzel resmine Bir kez daha anlatacağım aşkımı Sana anlatır gibi Belki yüzbininci kez Ama bu son olacak Sonra dans edeceğim hayalinle Yorgunluktan düşene kadar Hiç durmadan dans edeceğim Çünkü son dansımız olacak Ve son bir şiir yazacağım senin için Son sigaramı içerken karalayacağım mısraları Acıyı, sevinci, gözyaşını sığdıracağım bir sigara paketinin üstüne Yeşili anlatacağım ve maviyi Bir mısrada beyaz olacağım Bir mısrada siyah Seni yazacağım tüm çıplaklığıyla Ve gün ağardığında son kez Doğduğum günki gibi Güneş yüzüme vururken Senin için son kez öleceğim...
Bir gece dilim tutulmalı Ay gökteyken, Girdabına düşmeliyim yalnızlığın İhanetin adını bilmemeliyim Ya da uğramamalı yalanlar beynime. Zindandan mektuplar yazmalıyım Penceremde bir karanfil solmalı, İçimde tebessümler.. Bir yakın iklim olmalısın bana. Ah ederken, Gün görmemiş bir yıldız kaymalı. Seveceksem böyle sevmeliyim Yaşayacaksam böyle.. Başucumda kara bır kıtap bulunmalı Her sayfaya adımı yazmalıyım. Hayallerim gökte yıldızlaşırken, Lanet etmeliyim şansıma, tutunamayışıma Aklıma geldiğin anlardaki kahroluşuma Seveceksem böyle sevmeliyim, Kahrolacaksam böyle.. Bir başkası dediğinde dik olmalıyım Ya da yabancı birisi, senin için İçimin kan revanını görmemelisin. Fırtınalar koparken içimde, Dudaklarım süt liman olmalı Bilmemelisin yüreğimin ezikliğini Sevgimi darağacına asarken, Ellerim titrememeli Seveceksem böyle sevmeliyim
Giderken yağmur vuruyordu camlara Yağmurun sesine karışmıştı ayak seslerin Çaresizliği ve umutsuzluğu yaşayan biri kalmıştı geride Ve ben, ve sen, ve sevgi ya aşkımız? Bitmişti... Hepsi bitmişti... Geride ise küllenmeye başlayan bir aşkta Hala bir rüzgar bekleyen Bir ateş parçası kalmıştı Ve bir rüzgar bekliyordu yeniden alevlenmek için İlk ayrılıktı bu... İlk aşk ve ilk ayrılık... Giderken sessizliği öğrettin bana Giderken hüznü öğrettin Hiç gelişin olmadı zaten... Bazen içimdeki umut bir mum oldu Karanlık gecelerde seni aramak için Lakin rüzgara karşı yürüdüğümün farkında değildim... Ve şimdi... Her yağmur sesinde seni düşlerim Her yağmur sesinde seni özlerim Ve hala giden sevgili seni beklerim Seni beklerim... Yağmur yüreklim...
Beni güzel hatırla... Bunlar son satırlar,farzetki bir rüzgardım Esip geçtim hayatından Yada bir yağmur sel oldum sokağında Sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim Yada bir rüya idim senin için Uyandın ve ben bittim...
Beni güzel hatırla... Çünkü sevdim seni ben herşeyini Sana sırdaş oldum dost oldum yar oldum Omzunda ağladım beni üzdün kınamadım Alışkındım vefasızlığına El oldun gittin aldırmadım
Beni güzel hatırla... Sayfalarca mektup bıraktım sana Şiirler yazdım gözlerine baka baka Çoğunu okutmadım Sakladım içimde sevabını günahını Sessizce gittim Senden öncekiler gibi Sende anlamadın beni
Beni güzel hatırla... Sana gülüşümü gözlerini sonra sesimi bıraktım En güzel şiirlerimi okudum gözlerine baka baka Söylenmemiş merhabalar sakladım her köşede Vedalar bıraktım sokaklarında Ne arasan bir sevdanın içinde Fazlasıyla bıraktım ardımda
Beni güzel hatırla... Omzunda ağladığımı düşün Birazdan telefonda konuşacağın kişi olabileceğimi düşün Sürprizleri severdim bilirsin Buda benden sana son sürprizim olsun Şimdi senle yaşanan güzel günleri ateşe veriyorum BENİ GÜZEL HATIRLA Gidiyorum...