• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huysuz virjin :)

olivia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.055
5.695
248
Huysuz Virjin olarak tanınan sanatçı Seyfi Dursunoğlu, “40 yıllık birikimim olan 15 milyon liralık mirasımı Türkan Saylan’ın derneği Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlamaya karar verdim” dedi.
Seyfi DURSUNOĞLU'nu bu onurlu davranışından dolayı içtenlikle kutluyoruz..Sizin gibi değerli sanatçıların varlığı bizlere güç veriyor. Ne mutluki sizin gibi evlatlar yetiştiren analara..
Türkiye karanlığa asla teslim olmayacak
Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz… Hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Fakat sanatkar olamazsınız.
M.Kemal ATATÜRK ( alinti )

Tesekkürler Sayin Dursunoglu.......Binlerce tesekkürler örnek insan!!!!!!!!!!....

adamın çoluk çocugu yok ne yapsın ama yınede güzel bir davranış tebrikler:46::46::46:

adamın çoluk çocugu yok ne yapsın ama yınede güzel bir davranış tebrikler:KK9::KK9::KK9:
Cocugum olsa bile ben sahsen o kadar paramin hepsini cocuguma birakmak istemezdim, bende illaki bir yere bagislardim, toplumda yararlansin degilmi ? En büyük sevap budur.

haberi başlığını alındığı kaynağı yazsanız yorum mu haber mi anlaşılmıyor

12 Ekim 2012`de ama nerede alinti yaptigimi hatirlamiyorum. Haber alinti sadece son cümle, Tesekkürler Sayin Dursunoglu benim yorumum.
Haklisin Norwegian, alintiyi belirtmek lazim ama o zamanlar bunu bilmiyordum galiba yada unutmusmuyum, hatirlamiyorum.
Yinede cok güzel bir haber ve her okudugumda mutlu oluyorum.
Keske birazda su zengin din adamlarindanda duysak mallarini nereye bagisliyorlar acaba ? Acaba hic bagisliyorlarmi ? Simdiye kadar hic duymadim.
Nedense hep toplumun disinda olan insanlar bagisliyor, mesela Aziz Nesin, mesela Türkan Saylan, mesela Seyfi Dursunoglu, mesela Zeki Müren vs. vs.

Back