Bebek Beslenmesi Huysuz bebiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

The Good Doctor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
195
366
33
Kizlar selam 2 aylik bi kizim var kolik degil ama gaz problemi war bide huysiz bi cocuk yani aglamayi seviyo bence hobisi bu:halay: we emmiyo süt yok cunku mama veriyorum ama son gunlerde kusiyo mamayi icmek istemiyo similac kullaniyorum mamayi degistirmeyi dusunuyorum ama biraz kafam karisik sma hipp ve bebelac gold goat i önerenler var sizin tecrübelerinize göre önerebileceginiz bi mama var mi

Emzirip mama veriyorum zaten de anne sutu alsin diye her yolu deniyorum simdi eds die bi sistem uygulayacagim ama mama takviyesi vermek zorundayim

Yok benim sorunum biberon degil zaten süt yok 3 saatte bir emmese de sagiyorum 3 4 litre su iciyprum emziren caylari falan pes etmek yok

Canım. Sağım yapıyorsan saatte 2 kere sağıyorsun. Gece de 2 saatte bir. Emzirme çayı vs boşver. Gerçek değil onlar. Süt neye göre yok. Mamayı kademeli olarak bırakıyorsun direk kesemezsin. Dediğim gruba gir yardım iste. Bırakırsın mamayı çok rahat edersin.

Canim ikisinden toplam 20 cc anca cikiyo valla sinir bozuklugu resmen
Ne kadar surede cikiyor peki 20 cc?
malt içecegi,tahin helvasi yemeyi dene farkedicektir mamayi birak bebek gazli oldugundan memeye saldirir biberona saldirir acliktan yapiyo sanarsin dayarsin mamayi mama midesine çoker uyutur bebegi karni doydu uyuyor sanarsin.
Ten temasi surekli bebeginle yap 20 cc sutun var demektir goguslerin uyarildikca sut uretimi olacak sutun artacaktir sık sik emzir bebegini mama vermek isin kolayina kacmak.

Ben Aptamil kullanıyorum, doktorumun önerisi ile. Çok memnunum, güzel uyuyor, içinde Pronutra var, yani anne sütüne yakın bileşenler

Çok gaz yapiyo diyenler var onun için de o yüzden onu elemistim bende .her cocuga ayni olmuyodur tabi
bende aptamıl kullanıyorum memnunum meme takvıyesı olarak hep verdım 7 ay emdı benı bıraktı yıne aptamıle devam edıyorum genelde gece içiyor 300 ml kadar. gunduz kahvaltı sebze puresı yogurt meyva puresı pirinçunu yıyor benımkı oyle ıdare edıyoruz şu bir gerçekkı benı emmeyı bırakalı kılo aldı bebiş otekı kzım 1 sene 3 ay emzırdım bu kızımı 7 ay zorla emzırdım her çocuk farklı emmeyınce zorla olmuyor hanımlar emdıremeyenlerı cok ıyı anlıyorum

bende aptamıl kullanıyorum memnunum meme takvıyesı olarak hep verdım 7 ay emdı benı bıraktı yıne aptamıle devam edıyorum genelde gece içiyor 300 ml kadar. gunduz kahvaltı sebze puresı yogurt meyva puresı pirinçunu yıyor benımkı oyle ıdare edıyoruz şu bir gerçekkı benı emmeyı bırakalı kılo aldı bebiş otekı kzım 1 sene 3 ay emzırdım bu kızımı 7 ay zorla emzırdım her çocuk farklı emmeyınce zorla olmuyor hanımlar emdıremeyenlerı cok ıyı anlıyorum

Yani bende saglikciyim ve emzirme tekniklerini sutun nasil gelecegini gayet iyi biloyorum ama olmayinca olmuyo iste cok ugrasiyorum hala tabi 1 kere bile emse kâr gozüyle bakiyorum benim sorum mama markasi zaten onu da sundan sordum icerigi evet biliyorum ama tecrübe her zaman daha degerli sagolun

Kizlar selam 2 aylik bi kizim var kolik degil ama gaz problemi war bide huysiz bi cocuk yani aglamayi seviyo bence hobisi bu:halay: we emmiyo süt yok cunku mama veriyorum ama son gunlerde kusiyo mamayi icmek istemiyo similac kullaniyorum mamayi degistirmeyi dusunuyorum ama biraz kafam karisik sma hipp ve bebelac gold goat i önerenler var sizin tecrübelerinize göre önerebileceginiz bi mama var mi

Merhaba,genellikle 4 ayın sonuna kadar gaz problemi devam ediyor bizim öyle olmuştu mamalarin etkisi bebekten bebege değişiyor.biz önce evolvia sonra bebelac denedik ama bebeğim içmedi kustu smilacla dewam ettim yani bi bakima deneyerek ogreniceksiniz..

X